ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.8.2014 | 03:12

Είδος προς εξαφάνιση ή φυσιολογικό;

17 ετών εμφανίσιμη κοπέλα, παρθένα, δεν έχει εξασκήσει ούτε στοματικό έρωτα. Προχθές που βγήκα με ένα παιδί, δεν με πίστευε και έλεγε πως δεν υπάρχουν 17χρονες όμορφες παρθένες. Εσείς τι λέτε; Συμφωνώ με το παιδί=ΤΑΥΤΙΖΟΜΑΙΔεν συμφωνώ με το παιδί=ΔΕΝ ΤΑΥΤΙΖΟΜΑΙΕίστε ευπρόσδεκτοι να κάνετε σχόλιο επί της καταστάσεως, άντε επειδή εγώ τσαντίστηκα.
1
 
 
 
 
σχόλια
Και γιατί τσαντίστηκες; Δεν σε πίστεψε το παιδί και εξέλαβε τα λεγόμενά σου ως απόρριψη;Θυμήθηκα μια πρόσφατη εξομολόγηση ενός 27χρονου ο οποίος, παρατηρώντας μια ομαδούλα 14χρονων που ακολουθούν κάποια "μόδα", θεωρεί ότι όλοι οι έφηβοι έχουν ξεφύγει και ότι στο τέλος θα πηδιούνται από τα 8.Κάτι τέτοιες αυθαίρετες διαπιστώσεις ορισμένων αναπόφευκτα επηρεάζουν πολλά παιδιά (κορίτσια και αγόρια) με αποτέλεσμα να διαμορφώνουν μια εικόνα στο μυαλό τους που δεν είναι αντιπροσωπευτική. Δεν είναι δα και δύσκολο να επηρεάσεις γνώμες σήμερα.Το θέμα είναι να έχεις καθαρό μυαλό και να μπορείς να κρίνεις όχι μόνο από αυτό που βλέπεις, γιατί αυτό είναι μόνο η επιφάνεια. Αυτό να λες στο παιδί και στο κάθε παιδί που νομίζει ότι όλοι έχουμε βγει από το ίδιο καλούπι. Και να είσαι κατηγορηματική.
Scroll to top icon