ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.8.2014 | 14:26

Χορτο

Ειμαι 26 ετων κ ειμαι 9 μηνες με ενα παιδι της ιδιας ηλικιας, ο οποιος συστηματικα κ σε καθημερινη βαση πινει τσιγαρα. Στην αρχη δεν με ενοχλουσε αλλα οσο περναει ο καιρος κ εχει γνωρισει τους δικους μου κ εγω τους δικους του κ ας πουμε πως πηγαινει λιιιγο πιο "σοβαρα" το πραγμα, αυτο το θεμα με απασχολει. Ετσι τον γνωρισα κ δεν μπορω να τον αλλαξω ουτε να του επιβαλλω την αποψη μου, εξαλλου το γνωριζα απο την αρχη,δεν μου το εκρυψε ουτε μου ειπε ψεματα. Απλα εχει αρχισει να μη μ αρεσει αυτο το πραγμα. Να ειμαστε εξω ας πουμε κ να μου λεει ερχομαι σε λιγο κ να τρεχει να καπνιζει στα κρυφα. Η να μην εχει ποτε λεφτα για να κανουμε κατι οι δυο μας γιατι ολα τα τρωει εκει, κ δεν λεω κατι τραγικο,εναν καφε ρε παιδια,μια βολτα που θα κοστισει λιγοτερο απο 5 ευρω.Ζουμε σε μικρη κοινωνια,τι θα γινει αν μαθευτει? Με τους δικους μου θα εχω φασαριες!Τι να κανω? Να του πω τελος γιατι τελικα δεν μ αρεσει αυτο που κανεις? Δεν γινεται,δεν ξερω! Εσεις τι γνωμη εχετε?
1
 
 
 
 
σχόλια
Όπως σχολίασαν και οι παραπάνω, το πρόβλημά σου δεν θα έπρεπε να είναι το "τι θα πει ο κόσμος". Φαίνεται ότι αυτός ο "κόσμος" περιλαμβάνει κι εσένα μέσα. Η γνώμη μου είναι ότι το παλικάρι είναι εθισμένο και χρειάζεται βοήθεια. Ο βαθμός στον οποίο εθίζεται κανείς στις ουσίες (του τσιγάρου συμπεριλαμβανομένου) ποικίλλει από άνθρωπο σε άνθρωπο, και ο δικός σου έχει φάει χοντρό κόλλημα. Κι αν δεν έχει κάτι δημιουργικό να απασχολείται κατά την διάρκεια της ημέρας το οποίο να του αποφέρει και εισοδήματα για να υποστηρίζει το χόμπι του, αφενός θα γίνει φυτό, αφετέρου θα ξετινάξει τον (κοινό;) προϋπολογισμό.
Scroll to top icon