ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.12.2016 | 15:43

Μάλλον είμαι πολύ κακός χαρακτήρας....

Όμορφες-άσχημες, αδύνατες-παχουλές, ψηλές-κοντές, καλές-σκύλες, όλες μα όλες έχουν κάποιον άνθρωπο δίπλα τους... Πίστευα οτι έφταιγαν τα 15 έξτρα κιλά που είχα αλλά εδω και 10 χρόνια που τα έχω χάσει, εκτός του οτι ανέβηκε αρκετά η αυτοπεποίθηση, στην ζωή μου ήρθαν πολλοί πολλοί λίγοι άνδρες και με κανέναν δεν κράτησε.Έχω την οικογένεια μου αλλά θέλω και εγω να έχω κάποιον άνδρα δίπλα μου. Και κάπου εκεί σκέφτεσαι οτι τελικά ίσως να μην φταίει η εμφάνιση(αν σκεφτώ και το οτι κοπέλες που είναι αντικειμενικά άσχημες ή αρκετά παχουλές και έχουν δίπλα τους παλικάρια που θα τους πρόσεχα στον δρόμο, δηλ. μου αρέσουν σαν άνδρες), οτι το πρόβλημα είναι στον χαρακτήρα μου...Και τι; Ανεξάρτητη είμαι με τα χόμπι μου και την ζωή μου χωρίς να κρέμομαι πάνω απο κάποιον, χαζή δεν είμαι, λίγο ξεροκέφαλη είμαι και ισχυρογνώνων, δεν είμαι σκύλα, δεν έχω τρελές απαιτήσεις απο τους άνδρες, δεν με ενδιαφέρει να παίρνω επιβεβαίωση απο τρίτους φτάνει να την παίρνω απο τον άνδρα-φίλο-δεσμό μου...... Και δεν είμαι και μικρή, αλλά ολόκληρη γυναίκα κοντά στα 35.
2
 
 
 
 
σχόλια
Ναι, μπορώ να δω πολλά πράγματα στον χαρακτήρα σου που δεν είναι ελκυστικά.Δοκίμασε απλώς να χαλαρώσεις και να σταματήσεις να ασχολείσαι με το τι κάνουν οι άλλοι. Απλώς ζήσε τη ζωή σου και ψάξε αυτό που σου αρέσει με κάποιον που σου αρέσει χωρίς να σε νοιάζει τίποτα άλλο.
Scroll to top icon