ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.12.2016 | 00:08

Γνώμες...

Έκανα σεξ στο πρώτο ραντεβού. Το κακό είναι ότι ακολούθησε και δεύτερο και τρίτο τα οποία κατέληξαν στο κρεβάτι χωρίς να υπάρχει καμία βελτίωση στο θέμα επικοινωνία. Δε γνωρίζουμε ο ένας τον άλλο. Ούτε καν ξεκαθαρίσαμε τι κάνουμε μεταξύ μας. Το σεξ πολύ καλό, δε λέω, αλλά ρε παιδιά δε μπορώ άλλο έτσι. Θέλω ή να μπορούμε να βγαίνουμε πιο συχνά και να αποκτήσω μια οικειότητα μαζί του και να τον γνωρίσω καλύτερα ή να το λήξω. Στη φάση αυτή βγαίνουμε κάθε 4-5 μέρες, περνάμε ωραία, καταλήγουμε στο κρεβάτι και μετά αυτός γίνεται καπνός και επικοινωνούμε ή εγώ ή αυτός μετά από αρκετές μέρες. Εγώ δοκίμασα την πιο συχνή επικοινωνία τύπου τηλ. / μηνύματα αλλά δεν....αργεί πάρα πολύ να απαντήσει ή δεν απαντά καθόλου...μόνο όταν του προτείνω να βγούμε λέει κατευθείαν οκ και κανονίζουμε. Πώς να το θέσω το θέμα την επόμενη φορά που θα βρεθούμε ότι δε μου άρεσε που τα πράγματα κατέληξαν τόσο στεγνά μεταξύ μας;Και για να ξεκαθαρίσω τι θέλω. Θέλω να περνάω ωραία μαζί του, θέλω να βρισκόμαστε πιο συχνά, να κάνουμε σεξ αλλά να γνωρίζουμε και καλύτερα ο ένας τον άλλο. Δεν θέλω σχέση γιατί χώρισα πρόσφατα και δε μπορώ τώρα για σχέση ξανά. Θέλω το πολύ απλό. Να στέλνω ένα μήνυμα και να παίρνω απάντηση, να γίνεται παιχνίδι δλδ μέχρι την επόμενη φορά που θα βρεθούμε. Αν δε μπορεί - θέλει το ίδιο τότε παρότι γουστάρω πολύ, το κόβω. Γιατί δεν είναι του στυλ μου να κάθομαι εκεί που με φτύνουν, το θεωρώ χάσιμο χρόνου.
5
 
 
 
 
σχόλια
καταρχάς να ξεκαθαρίσουμε κάτι σημαντικό επειδή ξεκινάς την εξομολογηση σου με ''εκανα σεξ στο πρωτο ραντεβου'': σε περιπτωση που πιστευεις ότι αυτό έπαιξε ρόλο στη μετέπειτα συμπεριφορά του η απάντηση είναι όχι. επειδή κάνεις σεξ με κάποιον στο πρώτο ραντεβού δεν σημαίνει ότι δεν θα σε πάρει σοβαρά. Εσυ νιώθεις ότι δεν σου δίνει σημασία. Και είναι αλήθεια. Εάν ενδιαφερόταν να επικοινωνεί μαζί σου περισσότερο θα το έκανε. Σου δίνει ότι θέλει να σου δώσει, εσύ δεν έχεις παρά να επιλέξεις αν αυτό που σου δίνει σου κάνει ή όχι. Κρίνοντας από την εξομολόγηση το πιο πιθανόν είναι πως όχι δεν σου κάνει. Εάν σου κάνει όμως το συνεχίζεις ως έχει μιας και το σεξ είναι καλό χωρίς να επιζητάς περισσότερη επαφή. Μια τελευταία παρατήρηση: για κάποιον λόγο πιστεύεις ότι εάν καταφέρεις να επικοινωνείς πιο συχνά μαζί του αυτό θα αλλάξει τη σχέση που έχετε, Λάθος. Για τους δικούς του λόγους, τους οποίους δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αυτός ο άντρας θέλει το είδος σχέσης που έχετε τώρα και δεν θέλει να την αλλάξει. Επίσης το γεγονός πως κάποιος σου στέλνει μηνύματα και έχετε επικοινωνία εκτός από το σεξ, δεν σημαίνει κατ'αναγκη πως η σχέση ''σοβαρεύει''. Σημαίνει απλά ότι ο άλλος σε αντιμετωπίζει πιο ''ανθρώπινα'' ή θελει να σε κρατάει σταντ μπαι. Εν κατακλείδι αντιμετωπίζεις την κατασταση με πολύ λαθος τροπο κατά τη γνωμη μου.
Αντίστοιχο ενδεχομενως προβλημα από την αντρική πλευρά : " δεν καναμε σεξ στο πρώτο ραντεβού. Το κακό είναι ότι δεν εγινε και στο δεύτερο και στο τρίτο ,τα οποία δεν κατέληξαν στο κρεβάτι ενω υπάρχει βελτίωση στο θέμα επικοινωνία.σχετικά γνωρίζουμε ο ένας τον άλλο. Η επικοινωνια πολύ καλη, δε λέω, αλλά ρε παιδιά δε μπορώ άλλο έτσι..." Ότι θα απανταγες σε αυτο νομιζω ισχυει και για σενα. Μακάρι να αρχίσουμε τα δύο φύλα να προσπαθούμε να μας νοιάζουν περισσότερο οι ανάγκες του άλλου.
Scroll to top icon