ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.12.2016 | 21:05

Εξομολογηση

Θα κάνω μία κάπως παράξενη εξομολόγηση.ειμαι 21 έχω πολύ λίγη εμπειρια με τους άντρες και η μεγαλύτερη ως τώρα σχεση μου ήταν 3 μήνες.ειμαι όμορφη κοπέλα όμως εχω ακόμα κάποια θέματα αυτοπεποίθησης να λυσω για αυτό και δεν τα παω και τόσο καλά με τους άντρες.θελω πολύ μία σχέση ,την έχω ανάγκη..Αλλά δεν φοβάμαι!Δεν με ενοχλεί η μοναξιά και δεν φοβάμαι μην δεν βρω κάποιον...Ειμαι αισιόδοξη ότι θα κάνω μία σχέση σύντομα και δεν αγχωνομαι!Το εξομολογουμαι γιατί μου φαίνεται πολύ παράξενο πρώτων γιατί δεν είχα καλές εμπειρίες και δευτερων γιατί είμαι απτην φύση μου απαισιόδοξη με μία έλλειψη αυτοπεποίθησης όπως είπα!Οπότε αυτή ή σιγουριά μου μου φαίνεται παράξενη..
2
 
 
 
 
σχόλια
Ίσως είσαι απλά μια ελαφρώς απαισιόδοξη εσωστρεφής ψυχή που δεν τη συγκινεί πολύ η κοινωνικοποίηση και η συναναστροφή με το αντίθετο φύλο ή τον κόσμο γενικότερα. Είσαι πολύ νέα, αλλά αυτά είναι καλά χρόνια για νέες εμπειρίες! Με τις σχέσεις γνωρίζεις και τον εαυτό σου εξάλλου, δεν υπάρχει βιασύνη, αλλά ούτε λόγος να διστάζεις σε καλές περιπτώσεις. Να ξέρεις πως ότι γράφεις είναι φυσιολογικό και υπάρχει κόσμος εκεί έξω που αυτό που θεωρείς εσύ ανασφάλεια δεν το προσέχει καν ή μάλιστα του αρέσει!
Scroll to top icon