ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.12.2016 | 10:52

Δεν ξέρω τίσως έχουμε

Μιλάω με ένα παιδί εδώ και 3 μήνες.. αρχικά βγαίναμε για ένα μήνα, μετά με φίλησε και κάναμε σεξ. Το πρόβλημα είναι ότι από εκεί και μετά δεν ξέρω αν έχω σχέση ή όχι, μιλάμε σχεδόν κάθε μέρα αλλά δεν βγαινουμε συχνά. Θα έλεγα ότι είμαστε μαζί μόνο για το σεξ αλλά έχω ακούσει ότι όσοι το κάνουν αυτό δε βγαίνουν έξω για καφέ και δε μιλάνε στο τηλ.για διάφορα άλλα όλα επικεντρωνονται γύρω από αυτό. Σκέφτομαι να το λήξω αλλά μετά σκέφτομαι πως ίσως πρέπει να κάνω μια ειλικρινή συζήτηση για να ξεκαθαρισω τι έχουμε. Αν ήθελε θα μου έδειχνε ότι έχουμε σχέση, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θέλει κάτι χαλαρό,. Βέβαια δε θέλω ούτε να με θεωρήσει απελπισμένη ούτε να νομίζει ότι ψάχνομαι Πώς και πώς για σχέση.. περιμένω τις γνώμες σας!
5
 
 
 
 
σχόλια
Άσχετο!Σεξ κάνανε γιατί είχαν καύλες και ελκύονται μεταξύ τους. Αν, μετά από λίγο καιρό επικοινωνίας και σεξ ,και οι δύο βλέπανε ότι ταιριάζουν και θέλουν και σχέση, δε βλέπω το λόγο να μη γίνει μια σχέση. Μόνη προϋπόθεση είναι να θέλουν τελικά κι οι δύο.
Το να μπορείς να έχεις σχέση χωρίς την ευθύνη της σχέσης είναι απελευθερωτικό όταν ο άλλος σου αρέσει μεν αλλά όχι αρκετά για σχέση. Αν όλο αυτό σε μπερδεύει και σε αποσυντονίζει να ρωτήσεις άμεσα. Βασικά να ρωτάτε από την στιγμή που κάτι σας μπερδεύει ή σας δεσμεύει. Φαντάσου να έχετε κάτι χαλαρό και γι αυτό το χαλαρό να νιώθεις στην τσίτα.
Scroll to top icon