ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.12.2016 | 01:22

ο φαλλοκρατης μπαμπας

χτες ο αδερφος μ ετοιμαζοταν να βγει..ο πατερας μ τον ρωτησε με ποιους κ αυτος του ειπε με τα παιδια..κ τοτε ο πατερας μ νευριασε κ του φωναξε τι μονο αγορια,δεν βγαινετε με καμια,νεα παιδια δεν τις βλεπετε τι θελουν ολες..και μετα συνεχισε λεγοντας οτι αν ηταν νεος θα τις ειχε ξεκολιασει ολες..εγω ημουν στο δωματιο μου και δεν ειχα καμια ορεξη να ασχοληθω και η μητερα μ που ηταν μπροστα δεν ειπε τιποτα..με ενοχλει πολυ να ακουω σεξιστικες βλακειες απο ολη μ την οικογενεια(αδερφη,αδερφους ,γονεις ακομα κ παππουδες)εχω προσπαθησει πολλες φορες να τους εξηγησω οτι το σκεπτικο τους ειναι εντελως λαθος αλλα μετα τα ακουω εγω,η παραξενη της οικογενειας..το πιο εκνευριστικο ειναι οτι παντα κατηγορουν το πανεπιστημιο οτι με εκανε ετσι λες και στη φιλοσοφικη μας αναλυουν απο το πρωι μεχρι το βραδυ σιμον ντε μποβουαρ...απλα ηθελα να το πω καπου ολο αυτο γιατι ντρεπομαι να το πω σε καμια φιλη η φιλο..
3
 
 
 
 
σχόλια
Επειδή δυστυχώς σε τέτοιες περιπτώσεις είναι δύσκολο έως αδύνατο να αλλάξουν μυαλά οι δικοί μας άνθρωποι, σκέψου τουλάχιστον ότι εσύ αναγνωρίζεις το πρόβλημα, είσαι μια αυτόφωτη προσωπικότητα και έχεις μια ολόκληρη ζωή μπροστά σου για να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Δεν είσαι ευτυχώς "αποικία" τοξικών αντιλήψεων, οπότε έχεις λόγους να είσαι ευγνώμων!
Εγώ πιστεύω πως δεν παίζει ρόλο η μόρφωση και η παιδεία σε αυτό.Ειναι καθαρά στον άνθρωπο.Ειναι κάποιοι που πάντα ήταν και θα είναι ευγενικοι και θα σέβονται τις γυναίκες και άλλοι πάλι που τις βλέπουν σαν ένα κομμάτι κρέας και απλά είναι καφροι χωρίς να τις σέβονται.Ο πατέρας σου δυστυχώς πάντα έτσι θα είναι και έτσι θα βλέπει τις γυναίκες,το σκεπτικό του ανθρώπου πολύ δύσκολα αλλάζει και ειδικά σε τέτοια θέματα και σε μεγάλες ηλικίες που δεν δέχονται καμία διαφορετική άποψη,κολλημένα μυαλά με λανθασμένες αντιλήψεις...
Δεν είναι λόγω έλλειψης σπουδών αλλά λόγω έλλειψης βασικής Παιδείας, ευγένειας και σεβασμού! Ευτυχώς που τουλάχιστον εσύ έχεις μια ποιότητα και μπορείς και αναγνωρίζεις τα σφάλματα της οικογένειάς σου!
Scroll to top icon