ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.12.2016 | 03:04

ΑΥΤΟ....?

Παιδια έχω χάσει την αίσθηση του χρόνου,σας έχει τύχει? Τώρα συνειδητοποίησα ότι την Κυριακή μπαίνει το 2017!Πώς πέρασε έτσι ο καιρός? Και αυτό που με ανησυχεί περισσότερο είναι ότι δεν μου κάνει καμια απολύτως αίσθηση,μια ημέρα σαν όλες τις άλλες για εμένα,με τους ίδιους προβληματισμούς,τις ίδιες ανησυχίες,χωρίς να προσμένω κάτι... Πλεον το μόνο που εύχομαι σε όλους είναι υγεία,τίποτα περισσότερο.. Επαψα να αναφέρω εκπλήρωση ονείρων και στόχων,αγάπες,έρωτες και όλα τα συναφή... Και το παράδοξο ειναι πως αυτό το σκεπτικό μου προσφέρει μια γαλήνη εσωτερική,μια ελευθερία άλλου επιπέδου... Μα τι μου συμβαίνει? Από το ρεαλισμό μεταπήδησα στην κυνικότητα λέτε? Η πρόκειται για ειλικρίνεια και αλήθεια καθαρή? Αυτό που είχε πει ο Καζαντζάκης ρε παιδιά τελικά:Δεν φοβάμαι τίποτα,δεν ελπίζω τίποτα,ειμαι λεύτερος... Αυτό..
1
 
 
 
 
σχόλια
Ο ρεαλισμός είναι συνώνυμος της κυνικότητας, απλά η τελευταία "ακούγεται" πιο άσχημα από τον πρώτο. Όταν παύεις να τρέφεις φρούδες ελπίδες σε μία μεταφυσική βάση και αντιμετωπίζεις κατάματα τηξ αλήθεια, συμβαίνει το αποτέλεσμα που περιγράφεις. Και το κακό δεν είναι το αποτέλεσμα, αλλά η αίσθηση για την έλλειψη προοπτικής, αυτό τσακίζει τελικά. Καλή χρονιά και καλή δύναμη.
Scroll to top icon