ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.12.2016 | 12:50

Το αγορι μου

ειναι σαν καταθλιπτικο.Και θελω να τον βοηθησω.Απο τοτε που τα φτιαξαμε εχουμε και οι δυο βολευτει και τεμπελιαζουμε ολη μερα αλλα αυτο πρεπει να αλλαξει ειναι ξενερωτο.Με το αγορι μου τα χω 3 χρονια τον σπρωχνω μπας και κανουμε τιποτα εξω,θελει να ειναι ολο κλεισμενος μεσα στο σπιτι και να παιζει ηλεκτρονικα ή να βλεπει βιντεακια στο youtube ,να ταϊζει το σκυλι και να καθομαστε να βλεπουμε ταινιες.ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.Δεν λεω ,πολυ ωραιο ειναι και αυτο αλλα δεν κανουμε τιποτα αλλο.Και οι γονεις του απο τοτε που τον γνωρισα ειναι ολη μερα μονοι τους κλειδωμπαρομενοι στο σπιτι και κοιμουνται,αυτο μονο φυσιολογικο δεν ειναι.Και δεν ειναι οτι τους συμβαινει κατι ή δεν εχουν λεφτα οι ανθρωποι...Του λεω να παμε κανα ταξιδακι 5 μερες στο εξωτερικο να τα πληρωσουμε μισα μισα και λεει οχι να κατσουμε σπιτι σου παρεα και οτι εχει διαβασμα για την εξεταστικη του ενω δεν παταει σχολη ποτε.Τον σπρωχνω να παει σχολη να διαβαζει,τον σπρωχνω να κλεινει το fb,τον σπρωχνω να μιλησει στους φιλους του τον σπρωχνω να κλεισει το κινητο επιτελους απο το πρωι και να κανει κατι.Δεν θελω να τον βλεπω ετσι.Τον αγαπαω αλλα ελεος και αυτος αντρας ειναι τι ειναι αυτη η μιζέρια....
9
 
 
 
 
σχόλια
Δεν συμφωνω με οσους λενε οτι δεν σε θελει κτλ.Εμενα μαλλον μου φαινεται οτι θελει να ειστε συνεχεια μαζι χωρις να κανει τιποτα.Μου φαινεται οτι εχει καταθλιψη και εσυ εισαι το μονο καλο που εχει.Εσυ ομως τι κερδιζεις απο ολο αυτο?
Διογενη καταλαβαινω τι λες.εγω μιλησα γενικα, αν για παραδειγμα καποιος εχει απειρα λεφτα και κανει ταξιδια εχει πολλα χομπυ δραστηριοτητες κλπ δεν σημαινει αυτοματα οτι ειναι κ ενδιαφερον ανθρωπος.καποιος αλλος μπορει να ειναι κλεισμενος σπιτι,να ειναι καλλιεργημενος,να εχει διαβασει πολυ,να εχει ψαχτει σε ταινιες μουσικες κλπ και να εχει κατι ενδιαφερον να πει.
Μπορεί να έχει κάτι να πει κάποιος διαβασμένος που είναι κλεισμένος στο σπίτι, η θεωρία όμως από μόνη της δε λέει και πολλά κατ' αποτέλεσμα, οι πραγματικές εμπειρίες κάθε είδους σε "ψήνουν" και όχι οι θεωρητικές παρόλες.
Scroll to top icon