ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.12.2016 | 23:11

Ποιος ξέρει;

Συχνά αναρωτιέμαι..αν ένας γκόμενος λύνει τα προβλήματα..Αχ τουλάχιστον ας είχα παρέα!Αξιολύπητη!Εγώ που είχα παρέα κατέληξα μόνη..
4
 
 
 
 
σχόλια
Ενδιαφέρουσες οι απόψεις των προλαλησάντων και προλαλησασών. Με δύο λέξεις: ο γκόμενος δε λύνει κανένα πρόβλημα εκ του λόγου της υπάρξεώς του και μόνο. Μία υγιής σχέση βοηθά τα μάλα σε κάθε επίπεδο της ζωής μας χωρίς να είναι άμεσα αισθητό.
Είναι το κίνητρο για να κάνουμε πράγματα!!π.χ. Να βγούμε καταμεσήμερο στη ζέστη για να βρεθούμε κοντά του έστω για λιγο!!!Ειμαστε αγαπησιάρικα πλάσματα,θελουμε να διοχετεύσουμε κάπου την αγάπη μας!!!Στον άνθρωπο μας!!!Εμεινες και χωρίς παρέα,να πεις δυο χαζά να γελάσεις...Δε θυμάμαι κανένα ανέκδοτο,δεν το έχω,για να σε κάνω να γελάσεις...Φαντάσου εμενα ρακένδυτη,ξυπόλυτη,να χοροπηδάω πάνω στο χιόνι και να ξαπλώνω φαρδυα-πλατιά πάνω του!!!κρεμασε μου και κουδούνια!!!Σ εκανα και γέλασες;Η καινούργια χρόνια δε θελω να σε κάνει να αισθανθείς αξιολύπητη!!φιλακια πολλά!!
Ο γκόμενος δε λύνει όλα τα προβλήματα. Αλλά μια καλή σχέση θα σε κάνει να αισθάνεσαι λιγότερο μόνη και δυνατότερη. Εύχομαι όχι άλλη μοναξιά για σένα με το νέο έτος!!
Scroll to top icon