ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.1.2017 | 03:01

Αποφασεις για τη νεα χρονια

Καλη χρονια σε ολους .Θελω αυτην τη χρονια να κανω μια αλλαγη στο σωμα μου,κοινως να χασω ολα τα περιττα κιλα αν γινεται.Τα τελευταια 3 χρονια εχω παχυνει.Πρεπει να παω σε διατροφολογο αλλα δυστυχως δεν υπαρχουν χρηματα.Ειχσ κανει προσπαθειες στο παρελθον αλλα εχανα τα μισα κ μετα τα ξαναπερνα.Φετος βαζω στοχο να τα χασω ολα οσα πρεπει.Μακαρι να τα καταφερω,το χω αναγκη για να νοιωσω καλα!
3
 
 
 
 
σχόλια
Καλησπέρα και καλή χρονιά!!! Αφού το πήρες απόφαση, θα τα καταφέρεις! Έχω έρθει στη θέση σου πάμπολλες φορές! Ένα χρόνο τώρα προσπαθώ να χάσω 25 περιττά κιλά! Έχω χάσει τα 17! Πίνε πολύ νερό, φρόντισε να υπάρχουν πάντα άφθονα λαχανικά (καροτάκια, αγγουράκια, μπρόκολο, κουνουπίδι:για λιγουρίτσες) στο ψυγείο, τίμησε τα φρούτα (όχι χυμούς), το κοτόπουλο και το ψαράκι, απέφυγε τις πατάτες, γέμισε με θετική σκέψη και ξεκίνα!!! Θα τα καταφέρεις!!!
Συγχαρητήρια για την απόφαση σου, βρίσκομαι στην ίδια ακριβώς κατάσταση και έχω πάρει την ίδια απόφαση.. Θα μετράω και θερμίδες, πολλοί μου έχουν πει ότι βοηθάει. Τώρα είμαι σε φάση που ψάχνω γυμναστική για το σπίτι, που θα με βοηθήσει να σφίξω ότι.... περισσεύει! Κάντο κι εσύ! Καλή δύναμη και καλή χρονιά, εύχομαι να πετύχεις το στόχο σου και να μάθεις να τρως σωστά και με μέτρο, κάτι που εύχομαι και για τον εαυτό μου! :)
Δεν ειναι απαραιτητο να επισκευθεις διατροφολογο. Ακομη και το γυμναστηριο βοηθαει πολυ! Αν αρχισεις μονη σου να κάνεις μία σχετικά πιο ισορροπημένη διατροφή, να έχεις μικρά γευματα ανά 3 ώρες και να κάνεις μία τυπική γυμναστική (το ελάχιστο 3-4 μισαωρα την εβδομάδα) θα δεις το σώμα σου να μεταμορφώνεται!
Scroll to top icon