ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.1.2017 | 15:15

Τι πιστευετε?

Μου αρεσει ενα παιδι κ απ ο,τι μου χει δειξει, ενδιαφερεται κ κεινος, απλα ρε παιδια καποιες φορες κανει κατι κινησεις που με κανουν να νιωθω οτι υπαρχει περιπτωση κ να μην ενδιαφερεται κ τοσο κ απλα να παιζει μαζι μου, μονο κ μονο για να παιρνει επιβεβαιωση. Πχ χθες ειχαμε κανονισει να βγουμε(εκεινος με πηρε κ μου το προτεινε) κ ειχε αφησει να εννοηθει οτι θα ειμαστε οι δυο μας, δηλαδη δεν μου ανεφερε καποιον αλλον. Οταν λοιπον ηρθε να με παρει μου λεει "ωραια παμε να παρουμε κ τον ταδε(εναν κοινο μας φιλο) κ ξεκιναμε". Εγω παραξενευτηκα, γιατι λεω δεν γινεται να μην μου ανεφερε απο πριν οτι θα πει κ στον φιλο μας. Δεν ειχα θεμα που θα ερχοταν ο αλλος, απλα φανταζομαι οτι δεν ξεχασε απλα να μου το πει, λογικα το εκανε σκοπιμα για καποιο λογο. Ισως για να με κανει να πιστευω οτι θα μαστε οι δυο μας κ τελικα να μου το αλλαξει κ να δει την αντιδραση μου. Δεν ξερω. Αλλα γενικα δειχνει ενδιαφερον, με παιρνει πολυ συχνα να κανονισουμε, ειτε οι δυο μας ειτε παρεα, μου φερεται πολυ καλα, μου δειχνει οτι του αρεσω, αλλα ωρες ωρες κανει κ κατι τετοια σαν αυτο που σας ανεφερα κ σκαλωνω. Κ το χει κανει κ αλλες φορες το ιδιο πραγμα, πχ μια αλλη φορα μου λεει να παμε για τρεξιμο κ ετοιμαζομαι τελοσπαντων κ κατεβαινω κ τον περιμενω κ τελικα ηρθε με τον αδερφο του. Κ παλι δεν μου το ειχε πει οτι θα ρθει κ εκεινος. Κ δεν γινεται καθε φορα να το ξεχναει. Το κανει λογικα για καποιο λογο. Αλλα για ποιον λογο? Τι πιστευετε?
9
 
 
 
 
σχόλια
Τελικά είστε μαζί ή όχι; Με μπέρδεψε αυτό το "μου δείχνει οτι του αρέσω"-έχει κάνει κίνγση και το ξέρεις; Με λίγα λόγια μήπως έχεις έχεις πέσει έξω στην εκτίμησή σου οτι τα αισθήματα είναι αμοιβαία;'Ισως έχει καταλάβει οτι είσαι τσιμπημένη και προσπαθώντας να σε κρατήσει σε καθαρά φιλικό επίπεδο μεν είναι ευγενικός, όμως κάθε τόσο κουβαλάει στα ραντεβού σας και τον κάθε άσχετο, προκειμένου να διατηρήσει "παρεΐστικο κλίμα".
Κοιτα.. Υπαρχουν και φορες που σου λεει ποιοι θα ειναι μαζι? Και δε μιλαω για τις φορες που ειναι προφανες ,πχ "γυρισε ο ταδε απο ταξιδι,παμε να τον δουμε με τα παιδια,ελα". Αλλα οταν προκειται να βγειτε ετσι χαλαρα ακομα και με ενα μονο ατομο που δεν εχει λογο να στο αναφερει ,υπαρχουν και φορες που στο λεει? Γιατι αν παρατηρησεις οτι όποτε "δεν ειναι" απαραιτο το μαθαινεις εκ των υστερων,τοτε απλα ετσι λειτουργει. Το θεωρει ανουσιο η αυτονοητο ξερω'γω. Αν αλληλοαρεσκεστε ετσι κι αλλιως δεν μπορει να τραβηξει για πολυ αυτο,ποσο καιρο θα βγαινετε ετσι?καποια στιγμη πρεπει κατι να γινει. Χαουεβερ, απλα ρωτα τον την επομενη φορα "καλε πως και δεν μου ειπες οτι θα ερθει"? Η οταν μπει ο αλλος πες του "α δεν ηξερα οτι θα εισαι μαζι μαας". Και αμα πει δικαιολογια του τυπου "τελευταια στιγμη με πηρε και μου ειπε οτι κανονισατε" πες του "οκ αλλα τωρα που το σκεφτομαι κι αλλες φορες δεν το ηξερα". Χαλαρα εννοω,οχι με υφος,ετσι κι αλλιως ειπες οτι δεν ειναι πως σε ενοχλει.Αλλα δεν ειναι περιεργο να ρωτησεις.
Νομίζει ότι αν σου το πει από πριν,θα αρνηθείς;Το θεωρεί τόσο φυσικό να εισαστε μαζί με άλλους,που θεωρεί περιττό να σου το πει;Δεν είναι κάτι άσχημο στην τελική,ρωτά οπως έγραψαν πριν συναντηθητε!!
τι σου είναι αυτό το παιδί; Είστε φίλοι από καιρό; Είστε φίλοι λίγο; Είστε γειτονάκια στο χωριό; Είστε 24α ξαδέρφια;Αναφέρεις ότι κουβάλησε και τον αδερφό του μαζί για τρέξιμο, εσύ τον ήξερες τον αδερφό από πριν ή γνωριστήκατε στο τζόκινγκ; Θέλω να πω: πρόκειται για ενα άτομο που ανήκει στον κύκλο σου και εσύ στον δικό του, ξέρετε ο ένας τα αδέρφια του άλλου και το σπίτι του; Τι σχέση σας συνδέει ως τώρα;Προφανώς και δεν το ξεχνάει, δεν είναι θέμα αμνησίας. Προσωπικά δεν μου έρχεται έμπνευση να υποθέσω τον λόγο που το κάνει, εφ' όσον δεν ξέρω κι άλλες λεπτομέρειες. Λες ότι δεν είναι ντροπαλός, εγώ εδώ θα υπογράμμιζα το "είναι" και θα έβαζα "φαίνεται" από δίπλα, το ότι δεν κοκκινίζει και δεν τραυλίζει όταν σου μιλάει δεν σημαίνει ότι δεν έχει καμία συστολή απέναντί σου. Λέω εγώ τώρα. Μπορεί και να μην έχει να κάνει με αυτό. Ενδιαφέρον σου δείχνει, αυτό είναι σίγουρο, κάνε ό,τι είπαν παραπάνω: την επόμενη φορά ρώτα τον αν θα ειστε οι δυο σας.
Ημασταν συμμαθητες απ το λυκειο(τωρα ειμαστε φοιτητες κ οι δυο), δηλαδη γνωριζομαστε περιπου 6 χρονια, αλλα παρεα κανουμε τον τελευταιο χρονο. Δηλαδη στο σχολειο γνωριζομασταν, αλλα δεν καναμε ποτε ιδιαιτερη παρεα. Τον αδερφο του τον γνωριζα, τον συμπαθω κ με συμπαθει απ ο,τι καταλαβαινω, αλλα δεν ειμαστε κ κολλητοι. Δηλαδη εχουμε μια οικειοτητα να πουμε 5 βλακειες, αλλα μεχρι εκει. Αν ηταν ντροπαλος κ δεν ενιωθε ανετα με το να βγαινουμε μονοι μας, το λογικο θα ηταν να το απεφευγε, να κανονιζε παντα δηλαδη να πει κ σε καποιον αλλο,οταν βγαιναμε.Εφοσον ομως μου εχει προτεινει αρκετες φορες να βγουμε οι δυο μας, υποθετω οτι προφανως δεν εχει θεμα με αυτο, δεν νιωθει αβολα δηλαδη. Απλα υπαρχουν κ αλλες φορες που, οπως ειπα, με παιρνει να κανονισουμε κ μου δινει την εντυπωση οτι θα ειμαστε οι δυο μας κ τελικα ερχεται κ καποιος αλλος. Κ αυτο με προβληματιζει.
Ναι οκ, σωστο ειναι αυτο που λες, απλα εμενα το θεμα μου δεν ειναι το να μαθαινω απο πριν αν θα ειμαστε οι δυο μας ή οχι, αλλωστε δεν με πειραζει να ειναι καποιος τριτος. Το θεμα μου ειναι να καταλαβω για ποιο λογο αυτος με παιρνει να κανονισουμε κ μου δινει την εντυπωση οτι θα ειμαστε οι δυο μας, αλλα τελικα ερχεται καποιες φορες κ καποιος αλλος εν αγνοια μου. Γιατι φανταζομαι οτι προφανως αυτο δεν συμβαινει τυχαια. Δηλαδη δεν γινεται να με παιρνει κ να μου λεει "ελα, παμε για καφε?" κ να θεωρει περιττο να αναφερει οτι θα ειναι κ καποιος τριτος. Κ οχι μονο αυτο, αλλα ακομα κ αν του πω πχ "που θα παμε?", δεν μου απανταει ας πουμε κατι του στυλ "θα ρωτησω κ τον ταδε που θα ερθει μαζι μας κ θα σου πω", αλλα μου λεει κατι του στυλ "οπου θες", δηλαδη με αφηνει μονο εμενα να αποφασισω που θελω να παμε, ενισχυοντας ετσι την δικη μου πεποιθηση οτι θα ειμαστε οι δυο μας. Κατι θελει να πετυχει μ αυτο που κανει, αλλα δεν μπορω να φανταστω τι. Το ενδεχομενο να του αρεσω, αλλα να ειναι ντροπαλος κ να θελει να ειναι κ καποιος αλλος μαζι μας, για να μη νιωθει αβολα το απορριπτω, γιατι αφενος δεν ειναι ντροπαλος κ αφετερου υπαρχουν κ πολλες φορες που εχουμε βγει μαζι οι δυο μας κ δεν ηταν αμηχανος ή κατι τετοιο. Οποιος εχει καμια ιδεα γιατι μπορει να το κανει αυτο, θα ημουν περιεργη να ακουσω.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon