ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.1.2017 | 01:30

....

Σήμερα καθόμουν σε ένα καφέ με μια φίλη μου (28 χρονών και οι 2) και απλά έτυχε να έχουμε δίπλα μας μια παρέα από εφήβους, Γυμνάσιο; μπορεί και Λύκειο, βαριά πρώτη Λυκείου... Ρε παιδιά, όσο πάνε τα μωρά αποβλακώνονται έτσι; Ασχολούνται μόνο με τα ρούχα, τα κινητά, το ίντερνετ και οι μεταξύ τους συζητήσεις έχουν να κάνουν καθαρά και μόνο για το σεξ πλέον. Ή τέλος πάντων ό,τι νομίζουν ότι είναι σεξ σ'αυτές τις ηλικίες.... Δεν πάμε καλά, καθόλου. Και ένα ακόμα πράγμα που μου έκανε εντύπωση είναι το πόσο σεξουαλικά επιθετικά έχουν γίνει τα κορίτσια... Κρίμα... Γιατί βιάζονται τόσο να μεγαλώσουν; Εγώ θυμάμαι στην ηλικία τους διάβαζα λογοτεχνικά, δεν είχα υπολογιστή ακόμα, ήμουν κρυφά καψούρα με έναν συμμαθητή μου και ντρεπόμουν και να του μιλήσω ακόμα... Και είχα ΜΥΑΛΟ στο κεφάλι μου να κάνω πράγματα για μένα.. Και μια χαρά είμαι τώρα στα 28 μου σε όλους τους τομείς. Αυτά είναι το μέλλον της κοινωνίας μας...Έλεος.
4
 
 
 
 
σχόλια
Δεν αποβλακώθηκαν μόνοι τους οι έφηβοι. Δεν ξύπνησαν ένα πρωί να αλλάξουν τα δεδομένα με τα οποία μεγάλωσες εσύ ή εγώ. Δεν φταίνε σε κάτι, τα παιδιά μιμούνται, αντιγράφουν και ζουν με ό,τι έχουν γύρω τους. Άμα πετάξεις ένα μωρό να μεγαλώσει δίπλα σε μια μαϊμού θα αρχίσει να σκαρφαλώνει στα δέντρα και να τρώει μπανάνες. Ελπίζω να με πιάνεις.
Scroll to top icon