ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.1.2017 | 06:55

Χαλια

Το αγόρι μου με είπε χοντρή. Τι να κάνω; Κι ότι αυτός αδυνατισε κι εγώ όλο χοντραίνω κι ότι τον περνάω σε κιλά πλέον και γελούσε.
7
 
 
 
 
σχόλια
Απλα ο φιλος σου εχει τα ορια του στο θεμα παχους.Δηλαδη ναι μεν σε ηθελε παρολα τα περιττα κιλα αλλα αυτο δεν σημαινει πως θα συνεχιζει να σε θελει αν παχυνεις κι αλλο.Προφανως για αυτο στο λεει.Αν κ μεταξυ μας δεν το λεει μ τν σωστο τροπο,δεν ξερει να εκφραζεται.Μην σκεφτεσαι εγωιστικα του στυλ αυτο ειμαι κ σε οποιον αρεσω γτ στο θεμα ερωτα παιζει καλως η κακως η εμφανιση ρολο κ αν ο αλλος δεν ανταποκρινεται σε αυτο που θελει μετα ειναι λογικο να ερθει κ η απιστια κ ο χωρισμος.Πεειποιησου τν εαυτο σου γινε αυτη πιυ γνωρισε κ τν εντυπωσιασε κ να δεις δεν θα χασεις.Κ ασε τα εγωιστικα τα παχη μ τα καλλη μ...με τα παχη θα χασεις κ αυτον π χεις..
Ξανασχολίασα σε μία πρόσφατη εξομολόγηση. Κατ' αρχάς να πω ότι πράγματι 84 κιλά με ύψος 1,62 είναι αρκέτα (το λέω από προσωπική εμπειρία -84 στα 1,68 και ούτε αντοχή είχα, ούτε ευλυγισία, ούτε καλή διάθεση και αυτοπεποιθηση), αν όμως δεν δημιουργούν κάποιο ιατρικό πρόβλημα και είσαι καλά με τον εαυτό σου, δεν πέφτει σε κανέναν λόγος παρά μόνο σε σένα.Όμως, βρε κορίτσι μου, δυο μέρες πριν έλεγες ότι στον φίλο σου αρέσει που πάχυνες και τώρα λες πως σε λέει χοντρή. Ή αυτός είναι ανισόρροπος και αλλάζει τροπάρι κάθε δύο μέρες ή εσύ έχεις τη μύγα και μυγιάζεσαι!
Εξήγησε του οτι αυτο σε προσβάλει. Μίλησε του για τον κώδικα συμπεριφοράς. Αν συνεχίσει έστω καη με πλάγιο τροπο να προσβάλει εσένα η πποιονδηποτε αλλον κάτσε και σκέψου αν μπορεί να προσφέρει χαρά, αυτοπεποίθηση, εμπιστοσύνη. Εγω προσωπικά απο την στιγμή που κάποιος μου έκανε κάποιο προσβλητικό σχόλιο για την εμφάνιση μου θα τον σούταρα απο φίλο, δεσμό, οικογένεια, οτι τον είχα μέχρι τοτε. Πρόσοψη όμως, αυτο κατα την γνώμη μονο μονο για εξωτερικά ζητήματα. Αν σου κανει κάποιος μια παρατήρηση επειδή έχεις π.χ. συμπεριφορά σκύλας τοτε ,κατα την γνώμη μου πάντα, πρπει να μιλήσεις μαζί με το άτομο αυτο να σου εξηγήσει πως έβγαλε αυτο το συμπέρασμα και μετά να κάτσεις και να σκεφτείς "μήπως έχει δίκιο;", "μήπως με αυτόν τον τροπο διώχνω τους γύρω μου;". Δε ξερω αν ειναι κατανοητά αυτά που λέω ελπίζω πάντως να βοήθησα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon