ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.1.2017 | 01:39

ιψδ

Εδω και αρκετο καιρο μου εχει κολλησει η ιδεα μηπως ειμαι ομοφυλοφιλος απο το πουθενα. Χωρις καποιο προηγουμενο και επειδη πανω στην πλακα με ρωτησε φιλος αν ειμαι γκει. Απο τοτε μου εγινε εμμονη αυτη η ιδεα και εχω τρομοκρατηθει. ( Να σημειωθει οτι δεν εχω προβλημα με τους ομοφυλοφιλους, ισα ισα εχω φιλους που ειναι). Ολη μερα σκεφτομαι μοναχα αυτο και χανω τις ωρες μου ψάχνοντας στο ίντερνετ τι σηναινουν ολες αυτες οι ιδεες που προεκυψαν απο το πουθενα. Με τα πολλα επισκεφθηκα ψυχιατρο και μου εδωσε τη διαγνωση της ιδεοψυχαναγκαστικης διαταραχης. Το ξερω οτι πιθανως δεν θα βρω ανταποκριση εδω απλα ελπιζω οτι ισως καποιος να εχει βιωσει κατι αντιστοιχο και να ξερει 2 πραγματα παραπανω απο μενα. Η καθημερινοτητα μου εχει γινει εφιαλτικη και η ψυχολογια μου εχει επηρεαστεί πολυ ασχημα..Εχει παει στο απροχωρητο.
4
 
 
 
 
σχόλια
Πιο εύκολο. Άνοιξε κανα site με πορνο. Ψάξε βίντεο. Αν αντέχεις για λίγη ώρα και φτιαχνεσαι τότε είσαι η gay ή bi. Αν όχι χτυπά καμιά τεστοστερόνη, δεν το συνιστώ, αλλά θα σου έχει πέσει τελευταία.
Πηγαινε σε ενα gay bar και πιες κανα ποτο...αν σου αρεσει το περιβαλλον και το φλερτ με αντρες τοτε συνεχισε το.Κανε τη φοβια σου πραξη ωστε να δεις αν πραγματικα ειναι μια φοβια η οχι.
Scroll to top icon