ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.1.2017 | 05:28

Σκωτσέζικο ντους

Είμαι με μία κοπέλα σχεδόν 3 μήνες μαζί. Μέχρι τώρα η σχέση μας θα έλεγε ότι είναι Σκωτσέζικο ντούς: Από τη μία δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για εμένα, κάνουμε πολλά πράγματα μαζί κτλ , και από την άλλη θυμώνει πολύ εύκολα και μου μιλάει επιθετικά και πολλές φορές με βαριές εκφράσεις, είναι αρκετά πιεστική και ενώ είμαστε μαζί μόνο 3 μήνες αυτή φέρεται σαν να είμαστε παντρεμένοι, ενώ ζηλεύει αρκετά. Όλα τα παραπάνω μου έχουν δημιουργήσει ένα αίσθημα κρύο- ζέστη. Από τη μία είμαστε τέλεια, μου φέρεται πολύ όμορφα, και με το παραμικρό όλα τα γκρεμίζει. Της φέρομαι πολύ καλά, και δε νομίζω να της κάνω κάτι κακό, ώστε να αντιδράει έτσι. Μάλιστα μου έχει πει ότι έτσι είναι ο χαρακτήρας της και μιλάει απότομα και επιθετικά σε όλους. Τι να κάνω ρε παιδιά; Πιστεύω θα με κουράσει αυτή η κατάσταση.. Είμαι 23 χρόνων, και είναι 22 η κοπέλα.
5
 
 
 
 
σχόλια
Τσεκαρει τα ορια σου. Ειναι ξεκαθαρα ανθρωπος που θελει να εχει τον ελεγχο της σχεσης. Οταν ειστε καλα ειναι χαρη σε αυτην. Οταν ειστε χαλια ειναι εξαιτιας της. Ειναι προφανες οτι σου δειχνει με αυτον τον τροπο, ποιος εχει το πανω χερι. Μην της κανεις την χαρη.
Στις σχέσεις σου μην της δίνεις πότε τέτοια περιθώρια από την αρχή. Αν καταλάβει ότι σε έχει με την ουρά ανάμεσα στα πόδια τελείωσε, θα φας κέρατο μια μέρα στα σίγουρα. Την πρώτη φορά που το κάνει πες της "καλά, οπότε θα ηρεμησεις έλα να μιλήσουμε" και φύγε. Μην ανεχεσαι τέτοια συμπεριφορά και με την μια αρχίζεις με συγγνώμη γλυκούλα μου και μλκιες, δεν πιάνουν αυτα.
Η υπομονή μερικές φορές σημαίνει ξεφτιλιζομαι. Ωρα είναι να την κάνεις. Οταν η σχέση ειναι σωστή , ολα κυλάνε ωραία και ήρεμα, σε γεμίζει , δεν έχεις αμφιβολίες ανησυχίες.
Scroll to top icon