ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.1.2017 | 08:41

Σε λιγο

καιρό πρόκειται να παντρευτώ.ο άντρας μου θέλει ανοιχτό γάμο,και όταν λέω ανοιχτό κοντά στα 500 άτομα.Εγω δεν θέλω να γίνουν έτσι τα πράγματα.Τις οικογένειες μας και αλλα 5-10 άτομα ο καθένας.Δε θέλω να κάνω πανηγύρι τον γάμο μου.Δε ξέρω πως θα το πάρουν οι δικοί του αλλα δε με πειράζει κιόλας ο δικός μου γάμος είναι.Τους πιο κοντινούς μας,δεν το διαπραγματεύομαι.Ήδη έρχομαι πολύ δύσκολα από την μεριά μου με τα έξοδα,εκείνος όχι τόσο εφόσον ξεκαθαρίσαμε από την αρχή ότι όλα θα είναι από κοινού βασικά ήταν δικη μου απόφαση
6
 
 
 
 
σχόλια
Στον δικό μας είχαμε 700 καλεσμένους. 70 εγω, οι υπόλοιποι του αντρα μου ( λόγω δουλειάς) Δεν ειχα την δυνατότητα για παραπάνω. Ο καθένας πλήρωσε για τους καλεσμένους του και ο καθένας Κρατησε τα δώρα από τους καλεσμένους του. Δίκαιο νομιζω. Ξερεις κατι; Η δεξίωση πληρώθηκε από τα δώρα. Ήμασταν όλοι ευχαριστημένοι. Άχρηστες πληροφορίες σου δινω. Στο θέμα μας. Τωρα σου μοιάζουν ολα ΤΟΟΟΣΟΟ τραγικά... Ικανά να φέρουν την καταστροφή!!! ΠΙστεψε με τα μόνα που θα σου μείνουν να θυμάσαι Ειναι τα συναισθηματα της ημέρας. Μονο τα καλα!! Ο γάμος δεν ειναι Τιποτα μπροστα σε αυτα που έρχονται μετά. Για κάθε πρόβλημα υπαρχει και η λυςη. Ειναι στο χέρι σου να ξεκινήσει η νέα σας ζωή με χαμόγελα. Η ωρα η καλη!!
Εμ, όχι δεν ειναι ο γάμος ΣΟΥ. Είναι ο γάμος ΣΑΣ. Και καλά θα κάνετε να τα συζητήσετε για να καταλήξετε σε μια μέση λύση. Πχ 100-150 άτομα ο καθένας. Εφόσον το θέμα είναι και οικονομικό, προφανώς πρέπει να κάνει λίγο πίσω εκείνος αλλα όλες οι αποφάσεις θα είναι από κοινού εκτός και αν θέλετε να είστε μονοι σας μέσα στον γάμο σας. Δεν μπορώ, όταν βλέπω τέτοια μου τη δίνει. Άκου ο γάμος ΣΟΥ.
Δεν καταλαβες σωστα την τοποθετηση της.Ειπε οτι δεν την νοιαζει εαν το σοι του γαμπρου ενοχληθει,εφοσον αυτη παντρευεται και οχι αυτοι.και πολυ καλα λεει,τα σογια δε πρεπει να ανακατευονται στις αποφασεις του ζευγαριου, ο,τι και αν θελησουν να κανουν.
Για να έχετε 500 καλεσμένους σημαίνει ότι δεν έχετε οικονομικό πρόβλημα. Ο γάμος αφορά και τους δυο σας και πρέπει να βρείτε τη χρυσή τομή για την αντιμετώπιση του προβλήματός σας. Εκείνος φαίνεται περισσότερο κοινωνικός και γλετζές, εσύ πιο κλειστή επιθυμώντας λίγους και καλούς. Στη θέση σου και γω θα προτιμούσα πολύ λίγα άτομα και όχι φαμφάρες και τυμπανισμούς. Δεν πιστεύω ότι φέρεσαι εγωϊστικά αναφέροντας ότι ''είναι δικός μου ο γάμος'' διότι όντως δικός σου είναι, εσύ γίνεσαι νύφη και όχι η γειτόνισσα. Από την άλλη και εκείνος έχει δίκιο γιατί εκείνος είναι ο γαμπρός και όχι ο γείτονας. Λειτουργείτε πλέον ως μονάδα. Λύση δεν έχω να σου προτείνω, βρείτε τα μόνοι σας.
Σορυ, αλλα δεν ειναι μονο δικος σου ο γαμος, ειναι κ δικος του. Κ βασικα διαβαζοντας αυτη την φραση, νομιζα οτι μιλαει κανα παιδακι, "δικο μου ειναι αυτο το παιχνιδι". Αν ξεκινατε ετσι να ανοιξετε μαζι σπιτικο, δεν σας βλεπω να επιβιωνετε κ για πολυ καιρο μαζι.
Scroll to top icon