ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.1.2017 | 05:13

ονειρο

Παει τελειωσε το ονειρο δεν πραγματοποιηθηκε παει.Παει το ονειρο να παραμεινω αδυνατη Παει το ονειρο να βρω εναν ωραιο συντροφο κ να κανουμε καποια στιγμη οικογενειαΠαει το ονειρο να αποκτησω δικο μου σπιτι ή εστω να νοικιαζωΠαει το ονειρο να παρω ενα αμαξιΠαει το ονειρο να δουλευω σε ενα γραφειο με μισθο κ να μπορω να επιβιωνω.Λεω να ξανακοιμηθω μηπως δω αλλο ονειρο...καλο ξημερωμα
5
 
 
 
 
σχόλια
Τι θα πει "πάει"; Πού πάει;!Τα όνειρα δεν πραγματοποιούνται όσο κοιμόμαστε - κυριολεκτικά και μεταφορικά. Θέλουν προσπάθεια.Αυτό με τον ωραίο σύντροφο είναι και θέμα τύχης... Δεν εξαρτάται από σένα μόνο.Κατά τα άλλα δε βλέπω γιατί να μην μπορείς να προσπαθήσεις τουλάχιστον για το σώμα και τη ζωή που επιθυμείς. Μεγάλες και ριζικές αλλαγές είναι πάντα εφικτές, θέλουν πολλή θέληση και επιμονή. Θαυμάζω απεριόριστα τέτοια άτομα.Μόλις μπήκε η νέα χρονιά, βάλε στόχους λοιπόν!Έτσι αμαχητί, τίποτα δεν "πάει" από μόνο του.
Αυτό που όλοι έχουμε είναι το παρόν. Πρέπει να εκτιμούμε το τώρα! Από εκεί και έπειτα εάν βελτιώνουμε τον εαυτό μας, εάν ζούμε, προσπαθούμε και συνυπάρχουμε τα υπόλοιπα έρχονται φυσικά ως αποτέλεσμα του χαρακτήρα και των επιλογών που καθοδηγούνται από τις πιο βαθιές μας επιθυμίες.
Θα μείνω στην τελευταία πρόταση που έγραψες...Τα όνειρα αλλάζουν,όταν αλλαζει και ο άνθρωπος...δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό...αλλά πρέπει να υπάρχει πάντα κάποιο όνειρο,είναι κομβική η σημασία της ύπαρξής του...Θα την βρεις την άκρη κάποια στιγμή... :)
Να ονειρευτείς!!Να βρεις έναν όχι μονο ωραιο,οπως γράφεις,αλλα και όμορφο!!Να έχει συναισθηματα όμορφα!!Μαζι του να πραγματοποιήσεις ολα αυτά που ονειρεύτηκες!!
Scroll to top icon