ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.1.2017 | 20:37

Απλά βήματα για να κατακτήσετε μία γυναίκα

Υπάρχει ένας μαεστρικός τρόπος να κάνετε μία γυναίκα να σας ερωτευτεί και να σκάψετε μέσα της ένα λάκκο- εκεί ανάμεσα στο στέρνο, ώστε να φυτρώνετε κάθε πρωί και να σας ξεριζώνει το βράδυ. Μαζί με την καρδιά της.Θα πρέπει να δώσετε στην αρχή μία άρητη υπόσχεση ευτυχίας, να την πετύχετε σε μία περίοδο που δε θέλει να παντρευτεί το αγόρι που της το πρότεινε και ψάχνει τρόπους να αποκοπεί από κάποιον που την αγαπάει περισσότερο από τη ζωή της, όταν αυτό όμως δεν της είναι αρκετό.Θα πρέπει να μεταδώσετε την αίσθηση ότι είστε ευγενικός και αμήχανος ενώ ταυτόχρονα ξέρετε να τολμάτε και να ζείτε καλά. Κατά προτίμηση, επιλέξτε κάποια που πέφτει συχνά σε καταθλίψεις, ώστε να προβάλει επάνω σας την ανάγκη της για ώθηση και χαρούμενο διάλειμμα.Θα πρέπει να την πάτε μερικά ταξίδια κρυφά από όλους, να της μάθετε ότι το κολύμπι είναι ευχάριστο, ότι τα καινούρια μέρη που θα ήθελε να δει είναι ανεξάντλητα και ότι πρέπει να αλλάζει ταχύτητες στο αμάξι συχνότερα απ ότι νόμιζε.Θα πρέπει να την κρατάτε από το χέρι σε όλες τις βόλτες, να της καταστρέψετε κάθε επόμενο κράτημα χεριού με άλλους άντρες μέσα στο άμεσο μέλλον, να μυρίζετε σαν λειβάδι που ανθίζουν ορμόνες και να χαμογελάτε πάρα πολύ όμορφα, χωρίς όμως ποτέ να απευθύνετε το χαμόγελό σας προσωπικά σε αυτήν.Θα πρέπει να δείχνετε με βεβαιότητα ότι δεν τη χρειάζεστε, ότι μπορείτε να είστε εξίσου ευτυχής ακόμα και αν δεν την ξαναδείτε ποτέ, να δίνετε το παράδειγμα του εργατικού και φιλόδοξου ανθρώπου ώστε να νιώσει ότι μπορεί να το μιμηθεί, και κυρίως ότι γνωρίζετε τομείς στους οποίους εκείνη δεν έχει κλίση.Τέλος, θα πρέπει να καταστήσετε ξεκάθαρο ότι δε θέλετε να τη συναντάτε όσο εκείνη θα ήθελε, αλλά ταυτόχρονα να επαγρυπνείτε συνέχεια στον κοινό σας ύπνο για να την τραβάτε πάρα μα πάρα πολύ σφιχτά κοντά σας όταν τα χαράματα αλλάζει θέση για να ξεπιαστεί ή πηγαίνει να αφήσει το κρεβάτι για ένα κατούρημα.Έτσι θα καταφέρετε να σας απαλλάξει από την παρουσία της, να κοιμάται με άλλους ανθρώπους, να μη σας τηλεφωνά πια και να στέκεται πάνω από το pc της ακόμα ερωτευμένη μαζί σας, γράφοντας αυτό το κείμενο.
6
 
 
 
 
σχόλια
Γλυκιά μου,διάβασα προσεκτικά δύο φορές αυτό που έγραψες.Προφανώς και δεν τά γράφεις όλα αλλά υπάρχει κενό λογικής.Δεν θέλω να "ακουστώ"ξενέρωτη αλλά υπάρχουν πολλοί άντρες που αγκαλιάζουν,πάνε ταξίδια κλπ χωρίς να το κάνουν εκ του πονηρού αλλά επειδή το νιώθουν.
Μαλλον γράφει η παθούσα!!Αλλα δεν κατάλαβα γιατι τον άφησε αφου είναι ερωτευμένη ακόμα και μαλλον της άρεσε η συμπεριφορά του!!Γιατι δεν του τηλεφωνεί;Κατάλαβε καποιος άλλος;
Ο τίτλος είναι οξύμωρος. Δεν υπάρχουν απλά βήματα γι'αυτό το σκοπό. Η δε περιγραφόμενη σχέση, μάλλον επιδερμική και σε λανθανουσα νοσηρότητα."...επιλέξτε κάποια που πέφτει συχνά σε καταθλίψεις.." Πηγή: www.lifo.grΑν@ρχιδος αχρείος όποιος το πράττει αυτό!
Αυτός ειναι ο τρόπος για να χειρίζεσαι ανθρώπινες ψυχές , δεν συμφωνώ μαζι σου και λυπάμαι που υπάρχουν ισως πολλοί που σκέπτονται με αυτόν τον τρόπο. Εχεις κότσια με την ειλικρίνεια να βγάλεις κοπέλα , μάλλον όχι. Να φερόσαστε στις κοπέλες οπως θα θέλατε να είναι κάποιος στην κόρη σας.
Scroll to top icon