ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.1.2017 | 00:14

Οι φίλες μου...

Θεωρούν τον αυνανισμό 'ανωμαλία' και θέλουν να τους αγγίζουν μόνο τα αγόρια τους, με τα οποία κάνουν πολύ 'καθώς πρέπει' σεξ στο οποίο το στοματικό θεωρείται κίνκι. Αν δεν έχουν αγόρια το ρίχνουν στις σοκολάτες γιατί, όπως υποπτεύομαι, ντρέπονται και να αγγίξουν τον εαυτό τους.Κρίνουν εμένα, όχι επειδή πρόλαβα να τους πω κάτι αλλά επειδή έθεσα το ζήτημα "μα καλά και πως θα μάθεις το σώμα σου αν δεν το δοκιμάσεις;". Πήρα βλέματα που με κοιτούσαν λες και ήμουν ένα γλοιώδες εξωγήινο ον...Φυσικά δεν τους έχω πει ευθέως ότι μου αρέσουν και οι άντρες και οι γυναίκες αλλά αυτό είναι κάτι που φαίνεται από τις άλλες φίλες μου που αληλλεπιδρούμε στο Facebook.Δε με εγκλωβίζει η παρέα τους γιατί τώρα πια είναι σπάνια και εξακολουθώ να έχω αναμνήσεις μαζί τους που αγαπώ. Φτάνουμε στα 30 στην επόμενη διετία και νιώθω ικανοποιημένη από την ερωτική μου ζωή, το ίδιο και αυτές που έχουν ζήσει πολύ λιγότερα. Δεν τις κατηγορώ για τις επιλογές τους αλλά μακάρι να μη με έκριναν για τις δικιές μου.
6
 
 
 
 
σχόλια
Γυναίκα που θα σου πει πως δεν έχει αυνανιστεί ποτέ της ή θα επιχειρήσει με κάθε τρόπο να σε πείσει πως φρικάρει και μόνο στην ιδέα, σου λέει ψέματα κατα 99% των περιπτώσεων. Τώρα γιατί επιλέγει να φερθεί αναλόγως το ξέρει η ίδια μόνο (πιθανότατα παίζουν το ρόλο τους ριζωμένα συντηρητικά κοινωνικοοικογενειακά πρότυπα και ενδεχόμενα συμπλέγματα). Το να σε κρίνει ο οποιοσδήποτε για τις επιλογές σου φέρνει πονοκέφαλο στο δικό του το κεφάλι, όχι στο δικό σου, ευτυχώς! Αγάπα φίλες και φίλους λοιπόν, μα ζήσε τη ζωή σου όπως τραβά η δική σου ψυχή!
Εγώ θα έλεγα και το άλλο το πολύ σωστό: Ένας άντρας ή ακόμα και μια γυναίκα άν δέν ευνανιστεί,υπάρχει κίνδυνος να πεθάνει εγκεφαλικά γιατι ας το πούμε ότι η αυτοικανοποίηση είναι λογική και φυσιολογική άν επιτυγχάνεται με μέτρο και δέν ξεπερνάει τα όρια του φυσιολογικού.
Ε καλά,μην τα πιστεύεις κι όλα.Άλλο τι λέμε σε τρίτους κι άλλο τι κάνουμε στην πραγματικότητα.Αν σε ενοχλεί η κριτική τους,απλά δε χρειάζεται να συζητάς τέτοια θέματα μαζί τους.
μέχρι να φτάσω στο σημείο "φτάνουμε στα 30" στο κείμενο σου, νόμιζα ότι ηλικιακά αναφερόσουν σε κοριτσάκια μέχρι 19. Είσαι απόλυτα φυσιολογικη και οι φίλες σου δυστυχώς έχουν πολλά ταμπού αδικαιολογητα σε αυτή την ηλικία. Τι να προτοσχολιασω, τον αυνανισμό ως ανωμαλια ή ότι το στοματικό είναι κινκι;;
Scroll to top icon