Ο Τραμπ επιτίθεται ξανά στη Μέριλ Στριπ και τη χαρακτηρίζει «υπερεκτιμημένη ηθοποιό»

Ο Τραμπ επιτίθεται ξανά στη Μέριλ Στριπ και τη χαρακτηρίζει «υπερεκτιμημένη ηθοποιό» Facebook Twitter
2

Νέα επίθεση κατά της Μέριλ Στριπ εξαπέλυσε μέσω Twitter ο Ντόναλντ Τραμπ, με αφορμή τις δηλώσεις της ηθοποιού κατά την παραλαβή βραβείου στην τελετή των Χρυσών Σφαιρών.

Η Στριπ, στην ομιλία της, δεν αναφέρθηκε ονομαστικά στον Τραμπ, ωστόσο, δήλωσε συγκλονισμένη από την κίνηση του νεοεκλεγέντα προέδρου των ΗΠΑ να μιμηθεί ρεπόρτερ με αναπηρία στη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας (σ.σ. πρόκειται για το δημοσιογράφο των New York Times, Σερζ Κοβαλέφσκι).

Ο Τραμπ «σήκωσε το γάντι» και απάντησε στην πολυβραβευμένη ηθοποιό μέσω μίας μικρής τηλεφωνικής συνέντευξης στους New York Times, όπου και την χαρακτήρισε «θαυμάστρια της Χίλαρι».

Λίγο αργότερα, όμως, επανήλθε, εξαπολύοντας νέα επίθεση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter.

«Η Μέριλ Στριπ, μία από τις πλέον υπερεκτιμημένες ηθοποιούς του Χόλιγουντ, δεν με γνωρίζει, ωστόσο μου επιτέθηκε χθες το βράδυ στις Χρυσές Σφαίρες. Πρόκειται για εντολοδόχο της Χίλαρι που έχασε πανηγυρικά», ανέφερε μέσω Twitter ο εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ, προσθέτοντας ότι ποτέ δεν κορόιδεψε δημοσιογράφο με ειδικές ανάγκες.

Πολιτισμός
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ταινία της Σοφίας Εξάρχου ανάμεσα στις 5 υποψήφιες για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX

Πολιτισμός / «Animal»: Υποψήφια για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX η ταινία της Σοφίας Εξάρχου

Η τρίτη ελληνική ταινία στην ιστορία που κερδίζει υποψηφιότητα για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX, που συνδιοργανώνουν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ευρωπαϊκή Ακαδημία Κινηματογράφου.
LIFO NEWSROOM
Οι ανθρώπινες σχέσεις στο επίκεντρο του νέου προγράμματος της Στέγης

Πολιτισμός / Οι ανθρώπινες σχέσεις στο επίκεντρο του νέου προγράμματος της Στέγης

Ιζαμπέλ Ιπέρ, Ρομέο Καστελούτσι, Τιάγκο Ροντρίγκες, Μπενχαμίν Λαμπατούτ, Γιώργος Κουτλής, Μάριο Μπανούσι: Αυτά είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που συμμετέχουν στον εντυπωσιακό προγραμματισμό της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση για τη σεζόν 2024-25.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Τι θα δούμε στο Εθνικό Θέατρο την περίοδο 2024-25

Πολιτισμός / 17 νέες παραγωγές και 2 επαναλήψεις: Οι παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου για τη σεζόν 2024-25

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής Γιάννης Μόσχος παρουσίασε το νέο πρόγραμμα, ανακοινώνοντας παράλληλα πως δεν θα διεκδικήσει δεύτερη θητεία στο τιμόνι του Εθνικού Θεάτρου.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ

σχόλια

2 σχόλια
Μπορεί σε μερικές ταινίες να μην είναι τόσο καλή ή να είναι υπερβολικά καλή μαζί της η Ακαδημία αλλά εγώ θα θυμάμαι πάντα τις ερμηνείες στις σε αυτά!!!!Ο ΕλαφοκυνηγόςΚράμερ εναντίον ΚράμερΗ Εκλογή της ΣόφιΗ Εξαφάνιση της Κάρεν Σίλκγουντ Πέρα από την ΑφρικήΟι Γέφυρες του Μάντισον
Η Στρίπ ήταν ένας από τους περήφανους endorsers της Χίλαρυ, ως εκ τούτου ό,τι και να πεί τώρα εναντίων του Τράμπ γυρνάει μπούμερανγκ με την κατηγορία του εντολοδόχου.