ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.1.2017 | 20:22

....

Θα μπω κατευθείαν στο θέμα.. Εγώ ερωτευμένη μαζί του πάνω απο 3,5 χρονια, αυτός χωρισμένος με παιδι αλλα σε σχέση με προβλήματα.. Χωρίζουν και μετά απο 3 μήνες έρχεται κοντά σε μένα..Τον ερωτεύομαι ακόμη περισσότερο και αυτός έδειχνε έντονο ενδιαφέρον, πολυ πάθος, σεξ αλλα δεν μπορούσαμε να είμαστε μαζί..Ηθελε πίσω την ρουτίνα του, δεν ηθελε να γνωρίσει αλλη κοπέλα στο παιδι.Τελικα με άφησε και γύρισε στην πρώην γιατι του το ζήτησε και το παιδί που την είχε συνηθίσει και την ηθελε κοντά τους..Ξέρω πως δεν την αγαπά αλλα κ εγώ δεν του ήμουν αρκετή όπως φαίνεται για να τον κρατήσω κοντά μου..
2
 
 
 
 
σχόλια
Μην ριχνεις το φταιξιμο στον εαυτο σου, δεν ειναι το θεμα οτι εσυ δεν ησουν αρκετη για αυτον αλλα οτι εμπλεξες με εναν ανασφαλη που δεν ηθελε να χασει την μονιμη βολεψη του κ πιθανως να σε χρησιμοποιησε για να ξεδωσει ενα διαστημα ταζοντας σου λαγους με πετραχειλια οπως κανουν πολλοι. Φταις ομως κατα την γνωμη μου στο γεγονος οτι εμπλεξες με ενα ατομο με παιδι. Μακρια απο αυτα.
Scroll to top icon