ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.1.2017 | 12:33

Πειτε μου

Τι θα πει να τα βρεις με τον εαυτο σου; Τελευταια, πολυ συχνα ακουω αυτη τη φραση και εχουν μαθει και τη λενε ολοι.Αυτοι λοιπον που τα εχουν βρει με τον εαυτο τους, ας μας πουνε λιγο τι κανουν για να τα βρουμε κι εμεις.
9
 
 
 
 
σχόλια
Δεν πιστεύω ότι τα έχει βρει ποτέ κανένας με τον εαυτό του. Μια φράση είναι, που ξεστομίζεται όπως το "για πάντα". Λες και υπάρχει για πάντα. Είμαστε πολύ φοβισμένοι για να δεχτούμε ότι τίποτα ποτέ δεν ολοκληρώνεται.Για παράδειγμα δεν υπάρχει (για μένα) αυτά που περιγράφει η AmelieJ. Είναι λίγο μυθιστορηματικά. Ή σαν συνταγή για γιουβαρλάκια (χρειαζόμαστε αυτό, αυτό κι αυτό). Η μόνη νίκη που μπορείς να έχεις είναι να ξέρεις από μια ηλικία και μετά ποιος είσαι και πώς θες να ζεις, αυτό δεν σημαίνει ότι αισθάνεσαι καθημερινά μια πληρότητα, σε αποδέχεσαι συνέχεια και πλημμυρίζεις από αγάπη για τον εαυτό σου χωρίς όμως να γίνεσαι νάρκισσος και εγωισταράς του κερατά. Δεν υπάρχουν αυτά. We're only human after all ;)
Σημαίνει ότι εμφανίζεις σημάδια διχασμένης προσωπικότητας. Άλλα λες/κάνεις εσύ και άλλα ο εαυτός σου. Βρείτε τα λοιπόν, για να μην παιδεύετε τον περίγυρο σας.
Το έχω γράψει πολλές φορές εδώ...πιστεύω ότι αυτή η διαδικασία(το να τα βρεις με τον εαυτό σου), είναι αδιάλειπτη..η ζωή προχωράει,οι καταστάσεις αλλάζουν,η εμπειρία που αποκτιέται εξαργυρώνεται,αλλά όχι πάντα και γενικώς τα"πάντα ρει"...Για μένα το πρώτο βήμα είναι η αποδοχή...και μετά βλέπουμε... :)
Στη θεωρια αυτα που ειπωθηκαν ναι μπορουν να σε κανουν να τα βρεις με τον εαυτο σου.Στην πραξη εγω εναν ανθρωπο εχω γνωρισει που τα χει βρει με τον εαυτο του και αυτος τα ειχε οοολα και ολους γραμμενους.
Για μένα έχει ως εξής: Να μπορείς να περνάς καλά εξίσου καλά είτε είσαι μόνος σου είτε με 100 άλλα άτομα και να νιώθεις όμορφα για τα θέλω και τα πιστεύω σου.Δηλαδή να έχεις μάθει να εκτιμάς τον εαυτό σου, με τα κουσούρια του και με τα θετικά του.
Scroll to top icon