ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.1.2017 | 22:25

Βαρέθηκα

να'μαι μόνη μου..Όλα μου φταίνε γενικά. Προσπαθώ να έχω καλή διάθεση, αλλά δεν το καταφέρνω πάντα. Όταν βγαίνω με φίλους ξεχνιέμαι, περνάω καλά. Όταν μένω σπίτι, αρχίζουν τα προβλήματα..Άγχος για το μέλλον, άγχος που δεν έχω βρει έναν άντρα να με αγαπάει κ να μου ταιριάζει, άγχος που περνάνε τα χρόνια, καμία διάθεση για πρόοδο στο θέμα δουλειάς-εξέλιξης..ούτε καν το βιογραφικό δεν ανανεώνω κ όχι καλή ψυχολογία γενικά.. Μου λένε να χαίρομαι στη δουλειά που θα πάει καλύτερα, αλλά εγώ μονίμως προβληματίζομαι ότι μένω πίσω, ότι δεν κάνω κάτι αξιόλογο, ότι ίσως δεν μου ταιριάζει αυτό, ότι έμεινα μόνη μου στην πόλη, ότι ότι..Ενώ έχει περάσει πολύς καιρός κ είμαι έτοιμη για μία νέα αρχή, δεν μου τυχαίνει τίποτα.. Εδώ μέσα λένε πολλοί πως οι κοπέλες κοιτάνε τα κινητά τους κ πως είναι σνομπ. Μα δεν είμαστε όλες έτσι! Κ γω βλέπω άντρες συνέχεια κολλημένους στο κινητό κ το fb σε μαγαζιά κ στο δρόμο. Κι αυτή η Αθήνα είναι τελείως απρόσωπη.. Πως να κινηθείς για να βρεις κάποιον να σου ταιριάζει..
3
 
 
 
 
σχόλια
Να είσαι γυναίκα και να μην σου τυχαίνει τίποτα,μού φαίνεται πολύ δύσκολο.Εγώ νομίζω ότι σου τυχαίνουν αλλά είτε δεν τα βλέπεις,είτε δεν θέλεις να τα δεις.Κανένας ελεύθερος άντρας δεν προτιμάει το κινητό από μια γυναίκα,αλλά όταν δεν βλέπει και κανένα ενδιαφέρον από εσάς,δεν μπορεί να κάνει και κάτι.Μην περιμένεις μόνο τα προξενιά απ'την παρέα και τον φίλο του φίλου της φίλης,μίλα κι εσύ σε κάποιον που σ'αρέσει και ας τον βλέπεις πρώτη φορά,τί έγινε;Έτσι κι αλλιώς,υπάρχουν παρα πολλοί που κι αυτοί θέλουν να γνωρίζουν άγνωστες.
Scroll to top icon