ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.1.2017 | 17:38

Δεν αντέχω αλλο

Είμαι σε μια δύσκολη σχολή και μένω με τους γονείς μου. Η μάνα μου δεν συμπαθεί το αγόρι μου επειδή δεν σπουδάζει και μου έχει κάνει τη ζωή κόλαση. Δημιουργεί καυγάδες,με κοιτάει με υποτιμητικο βλέμμα και με προσβαλλει σε καθημερινή βάση. Δεν αντέχω άλλο μέσα στο σπίτι μου.Παθαίνω κρίσεις πανικού συνέχεια, μου κόβεται η αναπνοή,βάζω τα κλάματα στα καλά του καθουμενου και νιώθω συνέχεια σα να βρίσκομαι σε ημιλιποθυμη κατάσταση. Αυτή βρίσκει συνέχεια τρόπους για να με εκβιάζει.πχ.αν δεν περάσεις τα μαθήματα θα γίνει χαμός,αν δεν μου μιλάς κανονικά και έχεις αυτό το ύφος θα πάρω τον γκομενο σου τηλέφωνο και θα δεις αν θα χωρίσετε ή όχι. Δεν μπορώ να χαρώ τίποτα. Αισθάνομαι σαν φυλακισμενη. Θα ήθελα τόσο να την βγάλω από τη ζωή μου,είναι η πιο τοξική γυναίκα που ξέρω. Τίποτα δεν με ευχαριστεί,το γέλιο μου πάντα είναι μισό. Όλη μου η ζωή είναι μισή.Το κεφάλι μου πονάει τόσο αυτή τη στιγμή που νιώθω σα να ψήνομαι στον πυρετό. Θα παρω παυσιπονο και θα πάω να συνεχίσω το διάβασμα.
2
 
 
 
 
σχόλια
Μίλα στο φίλο ώστε σε περίπτωση που πραγματοποιήσει την απειλή της να της απαντήσει ανάλογα και να φρικάρει... Να μη της δίνεις σημασία σαν να μην υπάρχει στο σπίτι και να φροντίζεις να λείπεις όσο το δυνατόν συχνότερα!! Καλό είναι να προσπαθούσες να βρεις μια μικρή δουλειά για να αποκτάς οικονομική ανεξαρτησία έτσι ώστε κάποια στιγμή να φύγεις απ'το σπίτι γιατί όσο μένεις εκεί πάντα θα μπλέκεται στα πόδια σου! Ζήτα στήριξη απ'το αγόρι και τους φίλους σου εκείνοι μπορονύ να σε καταλάβουν.. Μένουν κ άλλα άτομα στο σπίτι η μόνη σου με η μαμά σου?? Ποια είναι η στάση τους απέναντι στο θέμα??
Scroll to top icon