ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.1.2017 | 16:07

Σκεφτομαι να προχωρησω με το αγορι μου.

Δεν εχω ολοκληρωσει μεχρι τωρα,καποια στιγμη θα γινει..συντομα.Φοβαμαι οτι εαν προχωρησω μαζι του,μπορει να με αφησει,να μην του αρεσω,ντρεπομαι για το σωμα μου,αν και δεν εχω παραπανω κιλα και του αρεσει πολυ το σωμα μου.Δεν μου αρεσει το στηθος μου,εχω κομπλεξ..Κανει πολλα για εμενα ολο αυτο το διαστημα που ειμαστε μαζι,μου δειχνει με πραξεις καθε μερα ποσο με θελει στην ζωη του.Αλλα και παλι,δισταζω. Το σωμα φωναζει ναι,το μυαλο με τραβαει πισω με αποτελεσμα να σκεφτομαι και την καθε λεπτομερεια. Ετσι ειναι την πρωτη φορα η μονο εγω το βλεπω ετσι; εχω απογοητευτει.
1
 
 
 
 
σχόλια
Αν το αγορι σου σε αγαπαει πραγματικα, θα σε δεχεται οπως εισαι κ μεσα κ εξω, θα σε βλεπει βλεπει ως το πιο ομορφο κοριτσι του κοσμου, πιστεψε με. Θα εισαι για αυτον η μοναδικη του, η καλυτερη. Οποτε τα θεματα που εχεις περι κομπλεξ για το σωμα σου, κακως τα εχεις. Μην σκεφτεσαι ετσι, εχε πιστη στον εαυτο σου, αγαπα το σωμα σου.
Scroll to top icon