ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.1.2017 | 10:39

Χρειάζομαι βοήθεια για το πως θα χειριστώ μια κατάσταση

Τον Μαρτιο του 2015 αρχισα να μιλαω με ενα παιδι στο facebook το οποιο ειχε σχεση αλλα εγω ημουν φουλ καψουρα μαζι του και αρχισαμε να μιλαμε ενα χρονο μονο απο φβ καθε μερα! και αυτος ουσιστικα να μου δειχνει οτι οταν χωρισει θα μαστε μαζι γιατι με τον καιρο αρχισε να νιωθει και αυτος πραγματα για μετα. Να σημειωθει οτι αυτο δεν ηταν καποιος αγνωστος τον ηξερα καλα και απο κοντα...τελος παντων σε μια φαση το μαθαινει η κοπελα του και μαλωνουμε πολυ ασχημα και δεν ξαναμιλαμε μεχρι την στιγμη που ηρθε 4.00 το πρωι κατω απο το σπιτι μου στο ακυρο...δεν εγινε τιποτα εννοειται επειδη εχει κοπελα απλα καπως ετσι αρχισαμε να ξαναμιλαμε εως και 2-3 μηνες..μετα το ξαναεμαθε η κοπελα του και αυτο ηταν το τελειωτικο...τα εριξε ολα πανω μου! και δικαιολογησε ολα αυτα που μου εστελνε ως πλακα μεταξυ τον φιλων του...αλλα εγω ενω μπορουσα να τον καψω διχνοντας ακριβως τις συνομιλιες στην κοπελα του δεν το εκανα! Γιατι μεχρι και τωρα πστευω οτι υπαρχουν ελπιδες..η ηλιθια το ξερω ναι..μετα απο λιγο καιρο απο αυτο αρχισε να μου στελνει καθε 2 με 3 μηνες και να μου δινει ελπιδες...αυτη η ιστορια κοντευει 2 χρονια...δεν ξερω τι να κανω..εντωμεταξυ μετα απ ολα αυτα εννοειτε πως εγω βγηκα πουτανα και αυτος παναγια ....και χθες σκεφτηκα να του στειλω τις παλιες μας συνομιλιες που μου λεει οτι με θελει και οτι καποτε θα ειμαστε μαζι και να του εξηγησω την ιστορια απο την δικη μου πλευρα! να του πω πως με εκανε να νιωθω..και οχι για να αισθανθει αυτος ασχημα ή κατι τετοιο απλα για να τα βγαλω απο μεσα μου...και ουτε περιμενω να πλεον κατι απο αυτον αλλα μου τι σπαει που εχει το υφος ''αυτη με θελει 2 χρονια και με επριζε παλια και εγω της εδωσα ακυρο'' γιατι δεν ειναι ετσι...θελω να θυμηθει οτι αυτος μου εδινε τις ελπιδες...Γιατι αν μου ελεγε απο την αρχη > εγω δεν θα παιρνουσα αυτο που τραβαω τωρα!!
7
 
 
 
 
σχόλια
Αν δεν υπαρχει η παραμικρη αμφιβολια και οντως τα εχεις αντιληφθει σωστα, κανε τον ρομπα. ενα copy paste και τα στελνεις στην κοπελα του. Γιατι αν την γλιτωσε μια φορα , θα την γλιτωσει και δευτερη. Και δυστυχισμενες δεν ειναι οι κοπελες που κοροιδευει αλλα αυτος ο ιδιος. πρεπει να παρει το μαθημα του.
Όχι και να ξεκατινιαστεί η χριστιανή για να τιμωρηθεί ο τρόμπας! Να είσαι σίγουρος ότι θα βρει τον μάστορά του. Το καλύτερο που έχει να κάνει η κοπέλα είναι να πάψει να αυτοκολακεύεται από μεγάλα λόγια και να γίνει λίγο πιο ρεαλίστρια. Αν κάποιος θέλει να είναι μαζί μας είναι. Βρίσκει τον τρόπο να είναι. Τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε...
Συμφωνω , αλλα σε μια δευτερη σκεψη ... δεν εχει ολο το δικιο με το μερος της... αφου κι αυτη γνωριζε οτι ο τυπος ειναι δεσμευμενος γιατι δεν το εκοψε ?
Γιατί κολακεύτηκε είναι η απάντηση στην ερώτησή σου. Ένιωσε ανώτερη από μια άλλη γυναίκα. Δυστυχώς έτσι μας μαθαίνουν να σκεφτόμαστε: κατινίστικα. Μπορούμε όμως να μην ακολουθούμε αυτό το καλούπι. Στο χέρι μας είναι. Ποτέ δεν είναι αργά για να επανέλθει στα ίσα του το εγώ της. Και γι'άυτό διαφωνώ με την πρότασή που έκανες πιο πάνω. Ότι έπρεπε να του το έκοβε...αυτό ξαναπές το!
την πραγματικότητα την γνωρίζει πάρα πολύ καλά όσο εσύ. Συνεπώς δεν χρειάζεται να του εξηγήσεις κάτι, να του πεις την ιστορία από την δική σου πλευρά. και πιο συγκεκριμένα γνωρίζει πολύ καλά πως οι συνομιλίες σας δεν ήταν για πλάκα μεταξύ φίλων, ουτε σου έριξε άκυρο. ωστόσο τον συμφέρει να παρουσιάζει με αυτόν τον τρόπο την ιστορία για να μην τον χωρίσει η κοπέλα του. επίσης κάθε τρεις και λιγο σε θυμάται, δείχνει ενδιαφέρον ενώ παράλληλα λέει ψέμματα για να κρατήσει τη σχέση του, κι εσύ δέχεσαι να του μιλάς. Μετά από δυο χρόνια το μόνο σίγουρο είναι ότι απλά σε έχει για καβάντζα και για να φουσκώνει τον ναρκισσισμό του. Εσυ όμως το δέχεσαι επι της ουσίας εφόσον δεν τον στελνεις από κει που ρθε και μάλιστα θες και να του μιλήσεις κιολας διοτι δεν εχεις δεχθεί ακόμα ότι ο τυπος παίζει μαζί σου. Αποδεξου του και σταμάτα να χάνεις τον χρόνο σου.
Scroll to top icon