ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.1.2017 | 19:44

Δεν φτάνει η προσπάθεια ?

Θα καταβάλω υπερπροσπαθεια. Δεν φτάνει που αγγίζω τα όρια μου ? Θα σπασω τα όρια μου. Ας μείνω αϋπνη για δύο μήνες, ας καταντήσω ζόμπι, ας τρελαθώ, ας πάθω υπερκόπωση, ας μετακομίσω στο φροντιστήριο δεν με νοιάζει. Δεν με νοιάζει καθόλου κιόλας..! Μην πιέζεις τον εαυτό σου λένε. Εεε λοιπόν όχι μόνο θα με πιέσω για να πάρω αυτό που θέλω, θα με υπέρ-πιέσω και ας είναι το αποτέλεσμα οποίο θέλει. Τουλάχιστον θα λέω ότι προσπάθησα γαμω τις πανελλήνιες μου! Η εγώ η οι εξετάσεις..!
3
 
 
 
 
σχόλια
Με 2 μήνες ξενύχτια δεν θα μπορείς να απομνημονεύσεις τίποτα. Το μυαλό χρειάζεται ξεκούραση για να εμπεδώσει αυτά που έμαθε. Φυσικά και θα πιέσεις τον εαυτό σου, αλλά μέσα σε κάποια όρια... Εκμεταλλεύεσαι το χρόνο που μπορείς να εκμεταλλευτείς, όπως για παράδειγμα τα λίγα λεπτά που χρειάστηκαν για να γράψεις αυτή την εξομολόγηση και να διαβάσεις τα σχόλιά μας. Αυτά πρέπει να εκμεταλλευτείς! Ο 7ωρος καθημερινός ύπνος πρέπει να είναι μια χρυσή αρχή και σπάνια να παραβιάζεται.Με αυτόν τον τρόπο θα φτάσεις μια μέρα τον αύγουστο σε άλλη σχολή από αυτήν που ήθελες, με παραπάνω κιλά, ψυχολογικά διαλυμένη,-ος από την πίεση, το άγχος, την απογοήτευση, την έλλειψη ύπνου.
Η ανιατη βλακεια σου. Υπαρχουν σοβαροτερα θεματα απο την παν/νιες κ εξεταστικες ουτε οι πρωτοι ειστε, ουτε η τελευταιοι κ εμεις τα περασαμε αυτα, αλλα αντι να καθομαστε στο νετ να κλαψομουνιαζουμε ειτε εδω ειτε στο φβ διαβαζαμε κ δεν το καναμε θεμα ζωης κ θανατου. Μας τα εχετε πρηξει κυριολεκτικα, ωριμαστε.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon