ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.1.2017 | 10:16

Βόλτα με ποδήλατο και γνωριμία; Who knows... (part 2)

Καλη σας ημερα και καλη βδομαδα να εχουμε! Κι ομως ναι ναι εγω ειμαι, το αγορι που την κυριακη βγηκαμε βολτα και γνωρισα ενα παιδι. Εξομολογουμαι πως ειναι Τριτη και δεν εχει κανει αναπαντητη ουτε εστειλε μηνυμα, γεγονος που με κανει να νευριαζω με τον ευατο μου που εκανα ναι μεν κινηση και απο την αλλη που βιαστηκα. Και τωρα μπαινουν οι σκεψεις μηπως τελικα βιαστηκα, μηπως τελικα παρερμηνευσα καποια πραγματα (διαδρομη δικια μου που εκανε χωρις να τοβ νοιαζει η επιστροφη του) ....δεν ξερω! Παντως εγω θα εστελνα στον αλλο ευχαριστω για την παρεα και να το ξανακανουμε...μαλλον οπως το πα εγω!!!Παντως Κυριακη εγω θα παω και ας μην ειναι εκει...(μεσα μου θα θελα να ειναι)!
6
 
 
 
 
σχόλια
Ωχ γιατί τόσες αρνητικές; Θυμάμαι την παλιά σου εξομολόγηση. Δεν νομίζω να έκανες κάτι λάθος ή να ήσουν βιαστικός. Δε λέω, θα ήταν ωραία για εσένα να εξελιχθεί σε κάτι παραπάνω αυτή η γνωριμία, αλλά αφού δεν έκατσε, τι να κάνουμε;Μη το πολυσκέφτεσαι. Τι είχες τι έχασες. Όλο και κάτι άλλο θα προκύψει.
Έχει δικιο...κακως το σκεφτομαι. Αλλωστε ακομα και να μην εξελισσοταν κατι παραπανω δεν θα με χαλουσε και η χαλαρη παρεα (που ετσι θα ξεκινησουμε ετσι κι αλλιως). Θα πρεπει οντως να πω παμε παρακατω σε αλλες βολτες με παρεα ή χωρις! Ειλικρινα.σε ευχαριστω!
Scroll to top icon