ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.1.2017 | 22:54

ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ

Πως θα βρουμε και θα επιλεξουμε εναν ανθρωπο σωστο διπλα μας αφου πλεον με το διαδικτυο και το fb υπαρχει πληθωρα επιλογων? Πολλοι εχουν στραφει στο διαδικτυο απο οτι καταλαβαινω και διαβαζω... Πως θα αναγνωρισουμε λοιπον αυτο το κατι παραπανω αφου παντα θα εχουμε στο μυαλο μας πως θα μπορουσαμε να εχουμε βρει κατι καλυτερο με την ευκολια που υπαρχει και τη δυνατοτητα που μας δινεται?
7
 
 
 
 
σχόλια
Πληθώρα επιλογών με το διαδίκτυο και δη το φβ, μιλώντας για ανθρώπους. Μάλιστα.Επιλογές ως προς τι; Ως προς ένα σύνολο ειδικά επιλεγμένων κολακευτικών ή μη φωτογραφιών ή ενός lifestyle που προσπαθεί να πλασάρει κάποιος και 5 κουβέντες που θα ανταλλάξετε όταν και αν έχει ο καθένας σας χρόνο; Πιστεύεις οτι είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα αυτών που χρειάζεται κανείς να γνωρίζει (όχι να ξέρει απλά), προκειμένου να συνάψει μία ερωτικής φύσης σχέση;Δε νομίζω οτι έχεις θέσει τα σωστά ερωτήματα, δηλαδή το πώς θα σιγουρευτείς οτι επέλεξες το καλύτερο..
Κοιτα να δεις το internet ενισχυει αυτο που λες δλδ τις πολλες επιλογες .Απτην αλλη κ εξω μπορει να χει καποιος αρκετες επιλογες.Το θεμα ειναι να επικεντρωνεσαι σε εναν την καθε φορα κ οχι να μιλας με πολλους γτ ετσι κ εσυ μπερδευεσαι κ δεν ξερεις ποιον να διαλεξεις.Φυσικα δεν εννοω τν πρωτο τυχοντα που σε φλερταρε αμα δεν σ κανει ουτε φυσικα καποιον που βλεπεις πως δεν στα λεει καλα.Ειναι πχ κανενας που φερεται περιεργα.
Δυστυχώς γενικότερα η κατάχρηση του διαδικτύου δεν κάνει καλό...ευκολία στις γνωριμίες σε βαθμό που χάνουν ίσως την αξία τους μερικές φορές.Ευκολία στην επικοινωνία όπου πάλι η λανθασμένη χρήση οδηγεί στο η διαδικτυακή επικοινωνία να εξάλειψη την φυσική κοντινη επικοινωνία και παει λεγοντας..η λεξη κλειδι κατεμε ειναι τα ορια !
Και μην τρελαινεις τον εαυτο σιυ με τις συγκρισεις.το θεμα είναι να ταιριαζεις , να υπάρχει χημεία .Όταν αυτό συμβαίνει το καταλαβαίνεις ...
"Παντα θα εχουμε στο μυαλο πως θα μπορουσαμε να εχουμε βρει κατι καλυτερο." Αυτο τα λεει ολα για το ατομο σου. Υπαρχουν αξιολογοι ανθρωποι κ εντος κ εκτος διαδικτυου, με το δικο σου σκεπτικο ομως φανταζομαι οτι συνεχεια θα κανεις συγκρισεις κ θα ψαχνεις για το πιο τελειο. Πραγμα που δεν υπαρχει, πραγμα που δεν αξιζει στον ανθρωπο με τον οποιο εχεις επαφες κ ειναια αδικο κ πραγμα που θα σε κανει συνεχως ανικανοποιητη να εισαι κ δυστυχισμενη. Ωριμασε λιγο τον τροπο σκεψεως σου.
Όταν έχεις 10 διαθέσιμους ανθρώπους κι όλοι τους έχουν κάτι που σε ελκύει είναι λογικό στο τέλος να αποφασίσεις ότι θες τον τάδε κι η επιλογή θα έχει γίνει σύμφωνα με το ποιος είναι καλύτερος σύμφωνα με τα θέλω σου. Πάντα για να αποφασίσεις μεταξύ 2 καταστάσεων συγκρίνεις, και τι πιο φυσιολογικό από αυτό.Η άποψη μου είναι πως είτε μέσω facebook, είτε στην ζωή εκτός facebook, όταν γνωρίσεις εκείνη που θα σε <<τραβήξει>> δεν θα έχεις χώρο για σκέψεις του τύπου <<θα μπορούσα να είχα βρει μια καλύτερη>>. Όταν κι αν ξαναεμφανιστεί αυτή η σκέψη τότε θα πρέπει να είσαι ειλικρινής με εσένα και την σύντροφο σου. Πάντα θα κυνηγάς το καλύτερο, το θέμα είναι πώς εσύ έχεις στο μυαλό σου το <<καλύτερο>> κι αν τελικά είσαι κι εσύ αντίστοιχα <<καλός>>.
Scroll to top icon