ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.1.2017 | 17:22

Για κοπελα ουτε που να το σκεφτομαι

Η ακμη και τα μεγαλα μου φρυδια με κανουν ασχημο...
5
 
 
 
 
σχόλια
Τίποτα από τα δύο δεν είναι κάτι τραγικό ώστε να σε καθιστούν "άσχημο". Αν σου πέταξε κανας έξυπνος ή έξυπνη καμία τέτοια κοτσάνα, αγνόησέ τους.Η ακμή τώρα είναι ένα δερματολογικό πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί. Μην αρχίσεις και ψάχνεις γιατροσόφια και αηδίες στο ίντερνετ. Θα πας σε ένα δερματολόγο και αν ακολουθήσεις πιστά τις οδηγίες του, ανάλογα με την έκταση του προβλήματος, σε μερικούς μήνες θα υπάρχει βελτίωση.Τα μεγάλα φρύδια μπορεί να είναι και ατού. Καδράρουν ωραία τα μάτια και τονίζουν το βλέμμα. Άμα έχεις μονόφρυδο και δεν σου αρέσει, βγάλτο.Μη χαλάς τη διάθεση σου για τρία (ή και 13) σπυριά και μερικές τρίχες.
Δεν εισαι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος που εχει ακμη, ειχα κ εγω κ προσωπο κ πλατη εχει κατι μηνες που εχω καθαρισει. Ειναι κατι που πλεον αντιμετωπιζεται, πρεπει να εχεις υπομονη ομως. Οσο για τα φρυδια, δεν σε παιρνω στα σοβαρα.
Scroll to top icon