ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.1.2017 | 15:59

Διαφορά ηλικίας

Γενικότερα πάντοτε είχα μια προτίμηση στους μεγαλύτερους άνδρες. Θεωρώ πως ίσως να φταίει η κάποια έλλειψη πατρός. Γνώρισα έναν άντρα λοιπόν πριν κάποιους μήνες.Δεν έχουμε κοινούς γνωστούς τον γνώρισα εντελώς τυχαία. Βγήκαμε μερικές φορές χαλαρά κ βρεθήκαμε και στο σπίτι του και σπίτι μου άλλες μερικές. Κάποιες από αυτές τις φορές προχωρήσαμε κι ερωτικά αλλά μόνο στα προκαταρκτικά, μιας κι εγώ δεν έχω ολοκληρώσει ακόμη. Από την αρχή μου είχε πει πως τον φοβίζει η διαφορά ηλικίας μας αφού δεν του είχε ξανά τύχει με τόσο νεότερη. Παρόλα αυτά υπήρχε συμπάθεια ανάμεσα μας κ απ τις δυο μεριές κι εκτίμηση κ σεβασμός. Αυτές τις μέρες μου είπε ότι δεν μπορεί να το βρει λογικό το να είμαστε μαζί ως ζευγάρι. Λέει όσο κι αν δε το θέλει τον νοιάζει τι θα πουν οι τρίτοι, τ θα πει ο κόσμος. Δε μπορεί να δεχτεί το γεγονός οτι θα βγαίνουμε έξω σαν κανονικό ζευγάρι. Ντρέπεται με λίγα λόγια για αυτην την διαφορά ηλικίας μας. Από την άλλη δε θέλει να είμαστε μαζί μόνο κ μόνο για σεξ κ τιποτε άλλο, όσο ωραία κ να ήταν όταν κάναμε προκαταρκτικά. Λέει δε μπορεί να το κάνει αυτό μαζί μου διότι δεν είμαι τέτοια κοπέλα, κατά τη γνώμη του, μόνο για ξεπέτες δηλαδη. θα ήθελε πολύ να έχει μια όμορφη ολοκληρωμένη σχέση μαζι μου, αν δεν ήμουν τόσο μικρότερη. Επιπλέον θεωρεί πολύ μεγάλη ευθύνη το να είναι ο πρώτος μου(που τελικα δε θα ναι). Εγώ ομως τον θελω αρκέτα. Δεν με ενοχλεί η γνώμη των άλλων (μάλλον λόγω επιπολαιότητας κ ''νιότης'' :P) θα ήμασταν υπέροχα μαζί αλλά από ότι φαίνεται δε μπορεί να το δεχτεί. έχω στενοχωρηθεί αρκετά με αυτό το θέμα γιατί υπάρχει χημεία κ δν υπερβάλω. Τι να κάνω; Σίγουρα δν υπάρχει λόγος να προσπαθήσω να του αλλάξω γνώμη. Πως να σταματήσω να στενοχωριέμαι σχετικά μ αυτό το θέμα; Είμαι 19 και είναι 32Συγγνώμη για το σεντόνι.
10
 
 
 
 
σχόλια
θεωρεί πολύ μεγάλη ευθύνη το να είναι ο πρώτος μου Πηγή: www.lifo.grΑυτή η πρόταση τα συνοψίζει όλα. Δε θέλει ευθύνες ο τύπος. Αν σε ήθελε για σχέση δε θα τον ένοιαζε να επωμιστεί αυτή την τρομερή ευθύνη να είναι ο πρώτος σου(έλεος σιγά το πράμα).Θα σε ήθελε για σεξ αρχικά, αλλά στη συνέχεια κάτι ότι τον έπιασε το φιλότιμο κάτι ότι θα φοβήθηκε μη κολλήσεις μαζί του, είπε άστο καλύτερα.Αναμενόμενο να στενοχωρηθείς λιγάκι, αλλά από εκεί και πέρα χαίρεσαι για τις ωραίες στιγμές που περάσατε μαζί, χαίρεσαι και που ξεκουμπίστηκε μια ώρα αρχύτερα πριν προχωρήσετε.
Σοβαρολογείς; 13 χρόνια ΔΕΝ είναι μεγάλη διαφορά. Ίσως τώρα φαίνεται λιγάκι αλλά φαντάσου πχ 27 με 40, ουσιαστικά τέλειο.Βασικά η εξίσωση στις ηλικίες είναι η γυναίκα να έχει τα μισά χρόνια του αντρα +7.Έτσι όπως το είπες νομιζα ότι θα έχετε καμία 25αριά χρόνια. ΕΛEOC δηλαδη .
Είμαι απο τους ανθρώπους που πιστεύουν πως η ηλικία είναι ενας απλός αριθμός. Θα σου πρότεινα να του ξεκαθαρίσεις την δίκη σου θέση με το θεμα της ηλικίας (που υποθέτω δεν υπαρχει κανένα θέμα απο μεριά σου) και ύστερα βλέποντας και κάνοντας. Αν βγει κατι καλό απο αυτο, τοτε καλώς. Αν δεν καθίσει... ε! Θα κάτσει αλλος!
Σιγά τη διαφορά!!Δοκιμαστε να βγείτε έξω μαζί με κόσμο να δει ότι δεν είναι οπως τα φαντάζεται!!Πες του ότι δεν είναι η πρώτη φορά που είσαι με άντρα να μη νομίζει ότι είναι ο πρώτος!!Αφου οπως έγραψες δεν είναι!!
Εχετε μεγαλη διαφορα, τετοιες σχεσεις τελειωνουν προοωρα. Επειδη εχετε χημεια στο κρεβατι κ περνατε καλα δεν σημαινει οτι κανετε κ για σχεση. Ο ιδιος θεωρω οτι σε εχει μονο για αυτο. Καλο θα ειναι, να αρχισεις να ψαχνεις αγορια της ηλικιας σου για σχεση.
Scroll to top icon