Λονδίνο: Άγριος ξυλοδαρμός λαθρομετανάστη από φρουρούς πριν την απέλαση του

3

Λίγο πριν την απέλαση του από την Μεγάλη Βρετανία για την Γκάνα, ο Marius Betondi κακοποιήθηκε  από τα άτομα της ασφάλειας που τον συνόδευσαν στο αεροδρόμιο του Heathrow τον περασμένο Ιανουάριο. Δέχεται χτυπήματα σε όλο του το σώμα και μπαίνει σε λιπόθυμη κατάσταση στο αεροπλάνο.

Η Emma Norton από τον οργανισμό «Human Rights» παρέλαβε την υπόθεση την περασμένη εβδομάδα και αναφέρει στην Guardian αρκετές περιπτώσεις ανθρώπων που κακοποιήθηκαν τα τελευταία χρόνια από τους άντρες ασφαλείας πριν την απέλαση τους από την Μεγάλη Βρετανία.

3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΕ: Οποιαδήποτε γυναίκα από το Αφγανιστάν μπορεί να ζητήσει άσυλο στην Ευρώπη

Διεθνή / ΕΕ: Οποιαδήποτε γυναίκα από το Αφγανιστάν μπορεί να ζητήσει άσυλο στην Ευρώπη

Το Δικαστήριο υπογραμμίζει ότι τα μέτρα των Ταλιμπάν, που περιορίζουν τα δικαιώματα των γυναικών, συνιστούν διώξεις, αναγνωρίζοντας τη βαρύτητα των διακρίσεων εναντίον τους
LIFO NEWSROOM
Μαρκ Ζούκερμπεργκ: Ξεπέρασε τον Τζεφ Μπέζος και είναι πλέον ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο

Διεθνή / Μαρκ Ζούκερμπεργκ: Ξεπέρασε τον Τζεφ Μπέζος και είναι πλέον ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο

Ο Ζούκερμπεργκ είδε την περιουσία του να αυξάνεται κατά 78 δισεκατομμύρια δολάρια φέτος, περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον από τους 500 πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Δε ξερω τι καταλαβες απο το βιντεο, αλλα ουτε τα μεσα ουτε η οργανωση παραδεχονται γεγονος, και-ξαναλεω το αυτονοητο- συμφωνουμε οτι πιθανοτερο ειναι να εγιναν οι καταγγελιες αυτο ομως δε σημαινει πως δε παυουν να ειναι καταγγελιες ( οποιες, επειδη τιποτε δε βλεπω να ειναι αυτονοητο, προφανως και θεωρω σοβαρες). Οσο μικρη λεπτομερεια κ αν ειναι, αν καποιος ειναι βλακας ειναι αυτος που μιλαει για γεγονος κ οχι για ισχυρισμο. Το αναγνωριζεις κ εσυ αλλωστε λεγοντας πως η παρατηρηση μου ειναι σωστη. Τα υπολοιπα, νομιζω, περιττευουν.
Αγαπητέ Κωνσταντίνε, αντί να 'πιστεύεις' πως λέω βλακείες, μπορείς και να το αποδείξεις με το να βρεις μια πηγή που να επιβεβαιώνει το γεγονός κι όχι τον ισχυρισμό. Μέχρι τότε, θα μου επιτρέψεις, έχω περισσότερους λόγους να πιστεύω πως εσύ λες βλακείες. Υ.γ.: Για να διεκυρινίσω τα αυτονόητα: Όπως είπα και στο παραπάνω σχόλιο, το γεγονός όντως φαίνεται να είναι αλήθεια και να έγινε ο ξυλοδαρμός. Αυτό όμως δε σημαίνει πως το παραπάνω άρθρο δεν κάνει λάθος να αναπαράγει μια είδηση για καταγγελίες ξυλοδαρμού, ως ξυλοδαρμό.
Σε ολα τα ξενα μεγαλα πρακτορεια, ακομη και στο Guardian στον οποιον κανετε αναφορα, το ρεπορταζ λεει για ισχυρισμο του Betondi για ξυλοδαρμο κ οχι για γεγονος. Καλο δε θα ηταν να το μεταφερετε ετσι, οσο πιθανο κ αν φαινεται να ειναι πραγματι αυτη η πραγματικοτητα; Εκτος κ αν ξερετε κατι παραπανω.