ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.1.2017 | 00:27

Είμαι εγώ που έγραψα για τα μπαμπάτσικα αγόρια

Πρώτον, θεωρώ αυτά τα αγόρια όμορφα και ωραίους γκόμενους... απλά τους χαρίζω και πολλά + γιατί ακριβώς έχουν μια παραπάνω χαλαρότητα με την ύπαρξη τους χωρίς να είναι ψωνισμένοι, οπότε σαν χαρακτήρες είναι πιο θελκτικοί για μένα. Δεν είναι όλοι έτσι προφανώς.Δεύτερον, πάντα σύμφωνα με τη δική μου εμπειρία όσοι άντρες με έχουν πλησιάσει και είναι αυτό που λες "αντικειμενικά ωραίος", μου έχουν βγάλει πολλές φορές κάτι πρόστυχο, επιθετικό, ότι "εμείς έχουμε όποια θέλουμε".. μιλούν υποτιμητικά για άλλους γύρω τους κτλ. Δε λέω ότι κι αυτοί είναι όλοι τους έτσι. Σε εμένα έχουν τύχει τέτοιοι.. Καταλαβαίνω ότι φάνηκε σαν να τους τσουβαλιάζω, αλλά δεν ήταν αυτή η πρόθεση μου.Μπράβο σε όσους αγαπούν τον εαυτό τους και το σώμα τους, και ξέρουν να μην παίρνουν την ομορφιά τους ή τις ατέλειες τους τόσο σοβαρά και σέβονται και τους γύρω τους. Μπορεί ένα ωραίο σώμα να το θαυμάσουμε αλλά με χαρακτήρες κολλάμε.
1
 
 
 
 
σχόλια
Εξακολουθείς όμως να τσουβαλιάζεις και το λέω έχοντας μόλις διαβάσει την προηγούμενη εξομολόγησή σου -στην οποία με κάλυψε το δεύτερο σχόλιο ως απάντηση.Συμφωνώ πως με χαρακτήρες κολλάμε...Ωστόσο, αν μιλάμε για ερωτική έλξη, είναι κι "ολίγον τι" απρόβλεπτη -όσο και εύθραυστη.Δεν επιλέγουμε ποιος θα μας κινήσει το ερωτικό ενδιαφέρον ούτε πού και με ποιες συμπεριφορές θα κολλήσουμε ή θα ξενερώσουμε.Η ανάλυση που πέφτει εδώ μέσα για "χοντρούς", "αδύνατους", "όμορφους" και "άσχημους" εντέλει δε χρησιμεύει πουθενά, παρά μόνο στο να κατευνάσει ανασφάλειες (δεν πειράζει, εδώ είμαστε, αλλά όχι για να τα ισοπεδώνουμε όλα)...Τώρα, αν στα κυβικά που λες όπως είσαι, επέλεγες ποτέ να βγεις με έναν "ωραίο" με κακό χαρακτήρα ώστε να μετρά τις μπουκιές σου, τότε σκέψου ξανά ποιος φταίει. (Με το ζόρι ούτε τρώμε ούτε βγαίνουμε ραντεβού.)Προσπάθησε εσύ να τα έχεις καλά με εσένα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon