ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.1.2017 | 03:44

Δεν ζουμε για παντα

Σοκαριστικες ε? Αλλο να το λες οτι το ξερεις και αλλο να το νιωθεις στη πετσα σου. Αραγε ποσοι απο εσας εδω μεσα θεωρουν οτι η ζωη ειναι δεδομενη? Ετσι ημουν και εγω σας καταλαβαινω , συμβαινουν τοσα πολλα γυρω μας που αν δεν παθουμε δεν θα μαθουμε. Ετσι λοιπον και εγω επαθα και εμαθα... Ειναι αστειο οτι την μια μερα περπατας γερος και δυνατος και την αλλη μερα μαθαινεις οτι οι μερες σου στη Γη μετρανε αντιστροφα. Ασχημο συναισθημα να μην μπορεις να κανεις τιποτα για τον εαυτο σου , ειναι σαν να βρισκεσαι σε μια μεγαλη λεωφορο και να βλεπεις ενα αυτοκινητο να σε πλησιαζει απο μακρια και εσυ να μην μπορεις να κουνηθεις για να μην πεσει πανω σου. Ετσι το ενιωσα εγω τουλαχιστον.. Ηθελα να καταληξω στο οτι αργα η γρηγορα ολοι θα φυγουμε και οτι αμα το εχουμε στην ακρη του μυαλου μας, η ζωη θα γινει πολυ πιο ευκολη και ομορφη και για εμας και για τους αγαπημενους μας και φυσικα θα αρπαζουμε τις ευκαιριες χωρις δευτερη σκεψη. Απο εναν ανουσιο τσακωμο με το αγορι η τη κοπελα σου , μεχρι ενα σαγαπω και ενα συγνωμη που δεν ειπες εκει που επρεπε. Ολα θα σου φαινονται τοσο αστεια που δεν τα εκανες η δεν τα απεφυγες. Ολοι βλεπουμε τα ιδια αλλα ο καθενας διαφορετικα. Σας χαιρετω , καλη δυναμη ευχομαι.
2
 
 
 
 
σχόλια
Να γράψω Περαστικα;!Συμφωνω απόλυτα μαζί σου!!Δοξα το Θεό για την κάθε μέρα που ζω!!Προσπαθω να λειτουργώ οπως γράφεις!!Καλημερα!!Καλη δύναμη!!Η Παναγία μαζί σου!!
Scroll to top icon