ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.1.2017 | 15:53

Τι να κάνω;

Μ'αρέσει ένα παιδί. Είπα σε έναν κοινό μας φίλο να τον ψαρέψει για την προσωπική του ζωή, κι εκείνος του είπε ότι δεν είναι σε φάση για σχέση αυτήν την στιγμή γιατί είναι κολλημένος στην πρώην του. Μπορώ να κάνω κάτι ή είναι χαμένη υπόθεση;
4
 
 
 
 
σχόλια
Lost case hun... να σου πω την κατάληξη? Θα ερωτευτείς αυτό το "χαμένο" μυαλό, θα κολλήσεις ασχημα, θα παρερμηνεύεις κάθε λέξη, βλέμμα, κάθε "ότι", θα ξενυχτάς πάνω από fb (αν φυσικά έχετε και οι δύο) και στο τέλος θα είναι αλλού και φτου και από την αρχή εσύ ... οπότε ... αλλού μικρή!
Κοίτα να δεις. Άτομο που είναι κολλημένο με την πρώην του, καλό είναι να το αποφεύγεις - τουλάχιστον ερωτικά. Και τα πράγματα είναι απλά. Και να γίνει κάτι μεταξύ σας, θα σε βάλει σε λογική σύγκρισης. "Η πρώην μου έκανε αυτό", "η πρώην μου έπινε έτσι τον καφέ της", "η πρώην μου έπεφτε από την Ακρόπολη και έβρισκε πορτοφόλι". Και φωναχτά να μην το λέει, θα το σκέφτεται. Και θα το ξέρεις.Και ένα άλλο που θα ξέρεις -ή που δεν θα ξέρεις- είναι πότε θα τη σκέφτεται. Εσύ θα πιστεύεις όλη την ώρα, καθώς γνωρίζεις το κόλλημά του, και τα νεύρα σου θα σπάνε. Έστω κι αν τελικά εκείνος δεν τη σκέφτεται όλη την ώρα - μόνο 2 ώρες το πρωί, μια το μεσημέρι και κανένα 3ωράκι πριν κοιμηθεί!Βρε άστο να παει!! Εσύ κυνηγά δεξιά - αριστερά !!
Χαμενη υποθεση ειναι, οι κολλημενοι πρεπει να συνειδητοποιησουν μονοι τους οτι αυτο που κανουν δεν βγαζει πουθενα κ να αλλαξουν. Καλυτερα μονοι, υπαρχουν πολλοι-ες που κανουν σχεσεις μονο κ μονο σαν πατημα για να ξεπερασουν πρωην, εσυ θα πληγωθεις. Αστον.
Scroll to top icon