ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.1.2017 | 23:37

Οι αντρες γιατι παντρευεστε?

Ποτε δεν εχω ακουσει κανεναν αντρα να λεει απο μονος του οτι το ονειρο της ζωης του ειναι να παντρευτει. Δεν εχω δει πολλες φορες ας πουμε 20χρονα αγορια να λενε "ονειρευομαι στο μελλον να βρω τη γυναικα της ζωης μου κ να ζησουμε για παντα μαζι". Ενω αντιθετα αυτη η φιλοδοξια υπαρχει στις περισσοτερες γυναικες. Αρα λοιπον αναρωτιεμαι, εσεις οι αντρες γιατι παντρευεστε? Το κανετε επειδη αυτο επιτασσει η κοινωνια? Το κανετε για χαρη καποιας γυναικας, την οποια αγαπατε πολυ? Το κανετε γιατι δεν θελετε να μεγαλωσετε κ να μεινετε μονοι? Ειλικρινα, μου φαινεται πολυ περιεργο. Ξερω οτι οι περισσοτεροι αντρες εχουν αλλεργια στο γαμο κ ομως σπανια θα δεις εναν αντρα πχ γυρω στα 50 που να μην εχει παντρευτει κ να μην εχει οικογενεια.
15
 
 
 
 
σχόλια
Για να γλιτώσουμε από τη γκρινια σας ( ασχέτως ότι μετά το γάμο λύσσατε περισσότερο), για τη κοινωνία για να κάνουμε κάνα παιδίΓια να γλιτώσουμε από τις φίλες σας ( κλασικό: εσείς ποτε με το καλό;;;;)Γιατί δε ξέρουμε από νοικοκυριό.....Γενικά υπαρχουν δυνατοί λόγοι
Ο άντρας δεν μένει μόνος του!!Οτι ηλικία και να χωρίσει ξαναπαντρευεται!!Η γυναίκα αν χωρίσει μια φορά εύκολα δεν παντρεύεται πάλι!Ο άντρας θέλει μια γυναίκα να τον φροντίζει!!Μπορει να παντρευτεί πάνω από δυο φορές!!Στη γυναίκα είναι πολυ σπάνιο!!
ένας νεαρός άντρας αν εκφραστεί υπέρ του γάμου λογικά θα υποστεί τον χλευασμό και το πείραγμα της παρέας. Ξέρεις, είναι και λίγο μαγκιά να λές πως θες να είναι ανεξάρτητος. Όλοι οι άντρες θέλουν να κάνουν οικογένεια. Ίσως οχι όλοι, οι περισσότεροι..
Ενας 60ρης που παντρεύτηκε μια 30χρονη είχε πει :"Καλύτερα να έχω κάθε μέρα ένα ταψί μπακλαβά και να τρώνε κι άλλοι κανένα κομμάτι, παρά να τρώω συνέχεια φασόλια μόνος μου"Τα συμπεράσματα δικα σου!
Τρομακτικό αυτό ...να απλώνουν και άλλοι χέρι στον μπακλαβά, χωρίς να ξέρεις πόσο βρώμικα είναι. Νομίζω πως καλύτερο είναι να αλατοπιπερόνουμε την φασολάδα μας, με μπουκοβο και μπαχαρικά κάθε μέρα....
Πολύ απλό. Γιατί στην κοινωνία που ζούμε, οι γυναίκες λαμβάνουν από παντού το ίδιο μήνυμα. Ότι πρέπει να βρουν κάποιον, να κάνουν γάμο και παιδί για να είναι ευτυχισμένες. Όταν από μικρή ηλικία σου σφηνώνουν στο νου συγκεκριμένες βλέψεις, αυτές θα συνεχίσεις να έχεις κι όταν μεγαλώσεις.Αυτό θα συμβεί αν δεν φροντίσεις η ίδια να επεκτείνεις τους ορίζοντές σου και να δεις ότι κι αυτοί είναι στόχοι, πολύ σημαντικοί μάλιστα, αλλά όχι ζωτικής σημασίας και πρωταρχικοί. Τα κορίτσια στο σπίτι πρέπει να κάνουν τις δουλειές, να μαζέψουν, να πλύνουν, να σηκώσουν τα πιάτα, ενώ τα αγόρια είναι πιο χαλαρά. Οι κοπέλες θεωρείται ότι πρέπει να τα ξέρουν όλα αυτά για να μπορουν να κρατήσουν το δικό τους σπίτι αργότερα. Ποιο σπίτι; Αυτό που θα ζει με τον άντρα και τα παιδιά.Ο καθένας πρέπει να ορίζει τους στόχους του με βάση τις επιθυμίες του κι όχι με βάση αυτά που του περνάνε οι άλλοι ότι ΠΡΕΠΕΙ να κάνει. Συνήθως περνάνε τα μυνήματα ότι αν δε κάνεις αυτά που σου λένε θα γίνεις άτομο μη αποδεκτό από την κοινωνία κοινωνία. Αν δε παντρευτεί η γυναίκα πριν τα 30-35 θα θεωρείται καμένο χαρτί.Φυσικά υπάρχουν άντρες με αντίστοιχους στόχους στη ζωή τους, αλλά είναι πιο σπάνιο να τους συναντήσεις. Και φυσικά στα 35 θα δυσκολευτούν λίγο περισσότερο να βρουν ταίρι, αλλά δε θα στιγματίζονται κιόλας, όπως οι γυναίκες.
Επίσης, θα γράψω άλλο ένα στοιχείο πολύ πιο υποκειμενικό από το προηγούμενο. Οι γυναίκες συζητούν τέτοια θέματα πολύ περισσότερο από ότι οι άντρες. Οι άντρες ακόμα και να θέλουν να παντρευτούν δε θα το εκφρασουν τόσο άνετα όσο οι γυναίκες σε μια κουβέντα.
Το όνειρο ενός ξαδερφού μου, είναι να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια. Μέχρι τα 30 του, θέλει να αποκτήσει έστω και ένα παιδί. Είναι 28 ετών και φέτος το καλοκαίρι, παντρεύεται. Ωστόσο ο ξάδερφος διαμένει στο εξωτερικό, οπότε δεν γνωρίζω αν αυτό επηρέαζει την νοοτροπία ενός ανθρώπου.
Scroll to top icon