ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.1.2017 | 22:15

Αφου δεν θα το πω σε κανεναν,το λεω εδω.

Είμαι στα 17 και σήμερα εκανα τα προκαταρκτικά με το αγόρι μου,χωρίς καν το περιμενω,απλα μου βγήκε..Είμαστε μαζί 3 μηνες μονο,δεν ξερω εαν εκανα καλά η οχι η εαν το μετανιώσω..πάντως το ήθελα πολύ. Ελπίζω να του άρεσε τόσο οσο φάνηκε και να μην με αφήσει σύντομα όπως μου το υπενθυμίζει καθε μέρα.
3
 
 
 
 
σχόλια
"...να μη με αφησει συντομα οπως μου το υπενθυμιζει καθε μερα"... οκ διαβασα σωστα - δυστυχωςΙσως δεν το καταλαβαινεις, αλλα ο,τι εκανες χθες και γενικα οτι κανεις απο την πρωτη μερα που στο ειπε αυτο, ειναι γιατι στο υπενθυμιζει καθε μερα, δηλαδη με αυτο τον τροπο σε ελεγχει και σε εκβιαζει: αν δεν μου κανεις τα χατηρια, θα σε αφησω συντομα.Ειναι απο τους τυπους των ανθρωπων, οι οποιοι "χαριτωμενα" σε ριχνουν και σε μειωνουν για να θεωρεις οτι δεν αξιζεις τιποτα καλυτερο και να μενεις μαζι τους κανοντας τους τα χατηρια.Αξιζεις περισσοτερα. Εισαι και σε ιδιαιτερη ηλικια που δεν πρεπει να "επιτρεψεις" να εσωτερικευεις τετοιες σκεψεις και συναισθηματα.Φυγε γρηγορα απο αυτη την "σχεση". Και θα νιωσεις παλι ηρεμη και οχι αγχωμενη οπως ειναι φανερο και απο αυτα που λες.Σου ευχομαι τα καλυτερα στην ζωη σου !!
Τι σου υπενθυμίζει κάθε μέρα δηλαδή; Ότι θα σε αφήσει; Κι εσύ κάθεσαι ακόμα και τον ευχαριστείς κιόλας; Πήγαινε για άλλα κοπελιά, είσαι σε μια πολύ όμορφη ηλικία για να συμβιβάζεσαι!
Scroll to top icon