ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.1.2017 | 20:34

ερωτας??

Εδω και ενα χρονο μου αρεσει ενας τυποςΤο βασικο μου θεμα ομως ειναι,οτι ειμαι αρραβωνιασμενη.Με τον αρραβωνιαστικο μου ειμαστε πολλα χρονια μαζι κ το βασικο ειναι οτι ειναι κ η πρωτη μου σχεση.Αυτο το τυπο τυχαια τον ειδα κ ενιωσα σα να διαλυεται το μεσα μου..Δεν εχουμε μιλησει ποτε απο κοντα,παρα το μονο οταν το βλεπω στη καφετερια που συχναζει τον χαζευω.Καποια στιγμη περιπου πριν εξι μηνες εφτιαξα ενα ψευτικο προφιλ κ του μιλησα χωρις να του πω ποια ειμαι.Στειλαμε καποια μνμ,αυτος μετα σταματησε να μου μιλα γιατι κρυβομουνα πισω απο την ανωνυμια μου.Εχω τρελαθει μαζι του...πολλες φορες τον ονειρευομαι.Και φυσικα η ερωτηση ειναι τι κανω?Βρισκομαι σε μια σχεση που πολλες φορες τσακωνομαστε,με βριζει τον βριζω κ μετα απο λιγο τα βρισκουμε.Αυτο γινεται συνεχεια.Φοβαμαι να χωρισωωω αλλα θελω να γνωρισω κ τον αλλον.Νιωθω για αυτο το τυπο καπως περιεργα,θελω να τον κατακτησω αλλα??Πως???
11
 
 
 
 
σχόλια
Θεωρώ ότι φοβάσαι να χωρίσεις γιατί έχεις τη σιγουριά μιας σχέσης εδώ και χρόνια και ας μη σε καλύπτει πλήρως. Νιώθεις ασφάλεια και έχεις απλά συνηθίσει με αυτόν τον άνθρωπο. Το ότι βρίζεστε και τα ξαναβρίσκετε, δεν είναι ό,τι καλύτερο για την εξέλιξη της πορείας σας. Από την άλλη πλευρά, φοβάσαι να γνωρίσεις το δεύτερο που σου κεντρίζει το ενδιαφέρον, διότι δεν ξέρεις αν ανταποκριθεί ή όχι και χάσεις μαζί και τη σιγουριά της σχέσης σου και μείνεις μπουκάλα στο τέλος. Το φρονιμότερο που έχεις να κάνεις, είναι να δεις μέσα σου πραγματικά τι επιθυμείς και να πράξεις αναλόγως χωρίς ψέμματα, κολπάκια κτλ. Να είσαι ειλικρινής με τον αρραβωνιαστικό σου και μετά να κάνεις αυτό που πιστεύεις καλύτερο για σένα .
Καταρχάς να μη μαγαρίζουμε τη λέξη έρωτας και να μην τη συγχέουμε με τις καυλίτσες! Δε γίνεται να είσαι ερωτευμένη με κάποιον που δε γνωρίζεις ουσιαστικά. Πάμε τώρα παρακάτω.Από τη σχέση σου δε μένεις ικανοποιημένη, οπότε ψάχνεσαι με άσχετους και χαζογκομενίζεις.Να σεβαστείς τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου τόσα χρόνια, ακόμα και αν μαλώνετε, να σεβαστείς και τον εαυτό σου και να ξεκαθαρίσεις άμεσα στο κεφάλι τι θέλεις γιατί δε μπορείς να τα έχεις όλα. Ή θα ασχολείσαι μόνο με τον αρραβωνιαστικό σου και θα κοιτάξεις να βελτιώσεις αυτό που έχετε, ή θα το λήξεις όμορφα και με αξιοπρέπεια, και μετά γνωρίζεις όσους άσχετους σε καφετέριες θέλεις.
Σκέψου τώρα ο αρραβωνιάρης σου να έχει ψεύτικο προφίλ και να γκομενίζει με διαφορες.Πως θα ένιωθες;τι θα έκανες;Όσο για τα ψεύτικα προφίλ τι να πει κάνεις;μηδενική αξιοπρέπεια.Όσο για το "φοβάμαι να χωρίσω" φυσικά φοβάσαι μια χαρά τον έχεις καβατζώσει τον "μαλάκα'.Από τις χειρότερες συμπεριφορές που μπορεί να έχει ένα θηλυκό.
Σε πρώτη φάση θα συμφωνήσω με "greatwolf". Δεν γίνεται να έχουμε την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο. Η ζωή θέλει εμπειρίες! Με αυτόν τον τρόπο μαθαίνουμε τους εαυτούς μας ή/και τους άλλους και τις καταστάσεις τις οποίες βιώνουμε. Όλα αυτά μας βοηθούν για τις αποφάσεις που καλούμαστε κάποια στιγμή να πάρουμε. Επομένως, από την δική σου πλευρά θα ήταν αναμενόμενο να συμβεί κάτι τέτοιο. Δεν είναι κακό. Σε όλους συμβαίνει. Το κακό (ή μάλλον το ανήθικο) θα ήταν να κάνεις κάτι με κάποιον ενώ βρίσκεσαι ήδη σε σχέση. Επιπλέον μας αναφέρεις ότι τσακώνεστε συνέχεια. Το θέμα όμως, σε αυτό το πρόβλημα είναι ο λόγος που τσακώνεστε. Υπάρχει σοβαρός λόγος; Μετά από έναν τσακωμό θα ξεκινήσει και η βία (σωματική-ψυχολογική). Έχεις σκεφτεί ποτέ το ενδεχόμενο να χωρίσεις; Τι είναι αυτό που σε φοβίζει; Άπόψή μου λοιπόν, είναι σκεφτείς πολύ καλά πριν κάνεις το οτιδήποτε. Ψάξε μέσα σου, τι είναι αυτό που πραγματικά αποζητάς και επιθυμείς.
Αυτο το "φοβάμαι να χωρίσω" δεν μπορω με τιποτα να το καταλαβω! Ιδίως οταν ειστε είτε σε μια απλή σχεση ή και δεσμευμένοι χωρίς παιδια και σοβαρες Υποχρεώσεις. Απο αυτα που γραφεις, καταλαβαίνω οτι με τον αρραβωνιαστικό σου δεν έχετε την σχεση που εσυ θα ήθελες... και κατα πιθανότητα να ειναι και ενας λογος που υπέκυψες στην γοητεία του νέου προσώπου που μπήκε στη ζωη σου. Διότι αν ησουν πλήρως ευχαριστημένη με την σχεση σου, δεν θα επιδιωκες τιποτα με κάποιον αλλον.Εφόσον πιστευεις πως αυτος ο άνδρας σού τραβά το ενδιαφέρον και τον ερωτισμό, να βρεις εναν τροπο να τον πλησιάσεις, να τον γνωρίσεις.. αλλα να εισαι προετοιμασμένη για ολα τα ενδεχόμενα ... Όταν και αν αποφασισεις να κανεις κατι, να το κανεις τωρα.. Οχι οταν θα πας για στέφανα .....και σβήσε τα ψεύτικα προφίλ..
Γνωστη η ιστορια. Βαρεθηκες κ ψαχνεσαι. Τα περι ερωτος ειναι πιπες. Θα μεινεις στο τελος με τον αρραβωνιαρη και θα κνς παιδια κ θα ζεις μεσα απο εκεινα. Μην κλαιγεσαι
Το ότι βρίζεστε με τον αρραβωνιαστικό σου και τσακώνεστε τόσο πολύ, θα έπρεπε να χτυπάει καμπανάκι. Θες να κάνεις παιδιά με κάποιον με τον οποίο δεν έχεις καλή σχέση; Με κάποιον με τον οποίον δεν μπορείς να συνεννοηθείς; Αυτά σκέψου πρώτα και μετά βλέπεις τι θα κάνεις με τον άλλον.
Π.ως δε γίνονται!!!Θα κάνει μια -δυο αρπαχτές και μετα θα γυρίσει στον αρραβωνιαστικό της.Δεν είπε πως θέλει να χωρίσει αλλά πως θέλει να κατακτήσει τον άλλον.
Scroll to top icon