ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.1.2017 | 23:45

Εξομολόγηση

Σκέφτομαι μερικά πράγματα που δεν τολμώ να τα μοιραστώ.. ούτε καν εδώ.. ίσως είναι too much :P Αλλά είναι φαντασιώσεις of course.. Επίσης δεν θα ήθελα να ψάξει κάποιος τον υπολογιστή μου είτε κείμενα texts που έχω γράψει, είτε ιστοσελίδες που έχω μπει είτε αναζητήσεις που έχω κάνει... Έχω περάσει παντού κωδικούς! ΧεχεΟυφ. Ξελάφρωσα!!
16
 
 
 
 
σχόλια
Α εσυ εισαι λοιπον! Εδω και καιρό όλη η Ελλάδα ψάχνει να βρει αυτη που μπαίνει σε πονηρά site και εχει περίεργες φαντασιώσεις !! Σε βρήκαμε !! Τώρα θα πούμε στον διαχειριστή να μας δώσει το I.P σου να σε κάνουμε βούκινο !!! Αχαχα ( για μικρούλι σε κόβω! :) )
Να μας πεις! ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ!Ακόμα και αν δε συμφωνώ ούτε με μια λέξη από όσα λες, θα υπερασπίζω και με το τίμημα της ζωής μου ακόμη, το δικαίωμά σου να λες ελεύθερα όσα πρεσβεύεις!!!
1ον) Δεν θα χάσω εγώ την υπόληψή μου για πάρτυ σας (αν και ανώνυμος )2ον) Έχω σοβαρότατες υποψίες ότι η lifo δεν θα δεχτεί μια τέτοια πρόταση...και αποχωρώ κύριος.
Οκ θα εξομολογηθώ ΚΑΙ αυτό. Πήγα να τρολλάρω μερικές φορές αλλά δεν το ενέκρινε η lifo. Το απάνω όμως είναι true.. αληθινό ήθελα να πω.Ο εξομολογητής.
Σε μια πρόταση δεν είναι δόκιμο και ορθό ναχρησιμοποιούνται δυο γλωσσες δεν είναι σωστό.Μιλάω πάντα για τον γραπτό λόγο.Το έκανες σε τρείς προτάσεις σε μια εξομολόγηση των πεντε σειρών.Αυτό μου έμεινε απ την εξομολόγηση σου :P
Scroll to top icon