ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.1.2017 | 13:50

Η φιλη μου κρινει το σωμα μου

Τωρα τελευταια η κολλητη μου εχει αλλαξει.Γνωριζομαστε χρονια πριν απο το δημοτικο και ακομη και τωρα στα 20 ειμαστε κολλητες που ειμαστε φοιτητριες στην Αθηνα.Το προβλημα ειναι οτι οταν πηγαμε σε ενα μαγαζι με ρουχα οτι κ να φορουσα το απερριπτε λεγοντας οτι δν μου παει κ γενικα τωρα τελευταια κρινει συνεχως το σωμα μου.Αυτη ειναι αρκετα αδυνατη με μικρο στηθος κ γενικα δεν εχει καμπυλες πολλες αλλα μπορει να φορεσει οτι θελει. Λεει οτι δεν ειναι ομοιομορφο το σωμα μου γιατι στενευει πολυ στη μεση ενω το στηθος μ ειναι μεγαλο κ οι γλουτοι μου ειναι(δυστυχως) μεγαλοι κ λογω της στενης μεσης φαινονται ακομη πιο μεγαλοι. Μου λεει οτι πρεπει να φοραω ρουχα που να καλυπτουν το προβλημα μου καθως λεει πως το ισιο σωμα ειναι πιο ομοιομορφο κ θελκτικο κ δν ειναι λιγες οι φορες που εκανε καποια ειρωνικα σχολια αλλα ελεγε οτι κανει πλακα κ οτι εγω τα παιρνω σαν προσβολες.Να πω επισης πως δν εχω περιττα κιλα αντε 2-3 το πολυ ενω αυτη ειναι γυρω στα 50 κιλα. Το θεμα ειναι πως με εκανε να νιωσω αβεβαιη για το αν ειναι ωραιο το σωμα που ενω της μιλησα το συνεχιζει κ δν καταλαβαινω γιατι.Αξιζει να προσπαθησω να της ξαναμιλησω η να φυγω?
5
 
 
 
 
σχόλια
Επίσης να ξέρεις πως ένα αδύνατο σώμα χωρίς καμπύλες (στήθος,πωπό κλπ) δεν είναι τόσο θελκτικό για τους περισσότερους άνδρες.Βεβαίως δεν έχει τόση σημασία αρκεί εσύ να είσαι οκ με τον εαυτό σου.Μπορεί πράγματι να φοράει κάποια ρούχα παραπάνω απο εσένα η φίλη σου αλλά δε λέει και πολλά.
Πριν φυγεις, δοκιμασε να την πληρωσεις με το ιδιο νομισμα. Ειρωνειες αυτη; ειρωνεψου την κι εσυ, για κατι.. οτιδηποτε. Κανε το καθε φορα μηπως καιωκαταλαβρι.Ειτε θα πιασει το μηνυμα και θα βγαλει τον σκασμο οριστικα, ειτε θα χωρισετε. Σε καθε περιπτωση εσυ δεν χανεις τιποτα.
Έχει νόημα να κάτσεις να συζητήσεις μαζί της για το σώμα σου;Να πείτε τι ρε κορίτσι.Έχεις ένα καμπυλωτό σώμα και τέλος.Με αυτά που σου λέει θα αποκτήσεις και κόμπλεξ στο τέλος.
Να φυγεις καλυτερα.Αν της εχεις πει οτι δεν νιωθεις ωραια οταν στα λεει αυτα και συνεχιζει δεν βλεπω το λογο να ασχοληθεις αλλο μαζι της.Ειναι ξεκαθαρα κομπλεξ και ζηλια γιατι ισως δεν νιωθει η ιδια ωραια με το σωμα της και προσπαθει να το περασει και σε σενα και να βγαλει τα κομπλεξ της πανω σου.Ποιος ο λογος να εχεις μια τετοια φιλη;
Scroll to top icon