ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.1.2017 | 18:28

τρυπα γλωσσας!!!!!!!!!

πειτε μου οσοι ειχαν κανει τα σταδια που περασατε γιατι εκανα και εγω και εχω αγχωθει πολύ!
3
 
 
 
 
σχόλια
λοοοοοοολ...Ως κοντοβυζο φρικιο,που λεει και ο φιλος,εχω μια απορια:τιεννοεις σταδια???Στην αρχη σου βαζουν μια μεγαλη μπαρα γιατι θα πρηστει η γλωσσα σου..Για καμια εβδομαδα θα τρως φαγητα που δεν χρειαζεται να μασας..(πουρεδες,γιαουρτια κτλ)Καλο ειναι να τρως παγακια/παγωτα κτλ...Επειδη ειναι σαν να ανοιχτη πληγη :Καλο θα ηταν να αποφευγεις γλωσσοφιλα κτλ.Δεν θα βγαζεις τη γλωσσα εξω.θα ανοιγεις το στομα αν θες να την δειξεις.Να τηρεις τους κανονες υγιεινης (πλυσιμο,κρεμα και listerine).Αργοτερα ,που θα ξεπρηστει η γλωσσα, θα πας να σου αλλαξουν τη μπαρα(σε κανα 15ημερο)Αυτα!Με γεια σου! ;-)
κοριτσι εχει ξεπρισει και όλα καλα και το προσεχω υπερβολικά απλα ακομα δεν εχει επανελθει τελειως και δεν εχει ακομα το κοκκινο κοκκινο χρωμα της γλωσσας :/ η πιρσερ μου ειπε ειναι λογικο επειδη ημουν και αρρωστη επιβαρυνε τον οργανισμο μου αλλα εχει ξεπριστει τελειως δεν με ποναει καθολου και ουτε πιον τρεχει ! απλα εχω πολυ αγχος!!!
Scroll to top icon