ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.1.2017 | 00:50

Δεν φλερταρω

Θα ηθελα μια φορα να φλερταρω τον αντρα που μου αρεσει.Ποσες φορες στη σχολη εβλεπα καποιον που τον ηθελα και ουτε γεια τολμουσα να του πω ελεγα απο μεσα μου αυτος ο ωραιος σιγα μη θελει εμενα.Μονο να με φλερταρουν εγωποτε!Οχι οτι ειμαι σνομπ απλα τρεμω τη χυλοπιτα δεν ξερω τι να πω κομπλαρω.Για παραδειγμα μου χει τυχει να παω για ποτο με φιλες να μου αρεζε καποιος ενας ξενος και ουτε καν τον κοιτουσα να τον πλησιασω?Ουτε στα μεθυσμενη.Θα ηθελα ομως εστω για μια φορα να παρω εγω πρωτοβουλια να φλερταρω καποιον. Υπαρχει καποιος τροπος να ξεπερασω τις ανασφαλειες μου και να το κανω?
3
 
 
 
 
σχόλια
Δεν εχει σημασια ποιος φλερταρει ποιον..σιγουρα εαν καποιου του κινεις το ενδιαφερον δεν νομιζω να μην ασχοληθει μαζι σου.Απλα κ εσυ να εισαι δεκτικη ..πχ σε κοιταει καποιος να τν κοιτας κ εσυ κ οχι να αποστρεφεις το βλεμμα σου λογω πιθανης απορριψης.Κ αν θεωρεις πως δεν θα αρεσεις σε καποιον μπορεις να βελτιωθεις.Πιστεψε με η ανανεωση κ η φροντιδα του εαυτου μας παντα φερνει θετικα αποτελεσματα.
Οπως λες οτι σε φλερταρουν αλλα απο οτι καταλαβαινω δεν σου αρεσουν εμφανισιακα εται κ κανεις δεν μπορει να σου εγγυηθεί οτι θα σε θελει αν τον φλερτάρεις εσυ. Η ζωη ειναι ενα ρισκο
Το να εχεις ανασφάλειες επειδη φοβασαι να φας άκυρο, αυτο δεν ειναι δικαιολογία. Χυλόπιτες δίνουμε και παίρνουμε ολοι μας. Τόνισε και αύξησε την αυτοπεποίθηση σου. Μια χαμηλή αυτοπεποίθηση μπορει εύκολα να γινει αντιληπτή απο τους άλλους.Πάρε εσυ την πρωτοβουλία να φλερτάρεις.. με ενα βλέμμα, με ενα χαμόγελο.. τα κυριότερα όπλα του φλερτ. Θα δεις οτι θα έρθουν απο μόνοι τους να ανοίξουν κουβέντα μαζι σου. Και οταν ξεκινησει η ομιλία, καλο ειναι να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο να εκφραστεί, ομως πανω απο ολα να δείχνεις ειλικρίνεια. Κανε μία αρχή... δεν ειναι τοσο τραγικό.
Scroll to top icon