ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.10.2016 | 00:34

ντρεπομαι

Ντρεπομαι να ζητησω στα σοβαρα απο την κοπελα μου να δοκιμασουμε πρωκτικο γτ φοβαται οτι θα πονεσει..κοριτσια εχετε προβλημα σε στασεις που ειστε εκτεθειμενες απο πισω πχ στα 4?
4
 
 
 
 
σχόλια
Ρε φιλε να σου πω την δικη μου πλευρα? Το χα κανει αρκετες φορες στεγνα και πονεσα ετσι το αφησα...σημερα το ξανακανα με λιπαντικο. Με μικρα βηματα αρχικα ενα δαχτυλακι. Την επομενη ξανα και ξανα μετα δυο... Μετα το πηρα πανω μου για να μαι ανετη χωρις άγχος.. Αν γουσταρει η κοπελα σου λιγο πονο θα της αρεσει... Συζητξσε το μαζι της χωρις εντασεις. Ετσι για αρχη λιγες μερες ξεκινησε κ εσυ ηρεμα με λιπανση... Εγω το λατρεψα πλεον
Πόνος θα παίξει προφανώς αλλά ελαχιστοποιείται εάν το όλο εγχείρημα γίνει σωστά καθώς ο πρωκτός είναι βασική πρωτογενής ζώνη.απαραίτητα τα άπειρα προκαταρκτικά και ή ενασχόληση με την περιοχή.επισης εφόσον είναι ή πρώτη της φορά καλό θα ήταν να την καθησυχάσεις πως θα σταματήσεις οποιαδήποτε στιγμή δεν νιώθει άνετα και να την κάνεις να νιώσει ασφάλεια.μπολικη τρυφερότητα και αγάπη δηλαδή αφού ως γνωστόν σεξουαλικά οι γυναίκες διεγειρομαστε πρωτίστως εγκεφαλικά.το πρωκτικό δεν γίνεται απαραιτητως και αποκλειστικά στα 4.καλυτερο θα ήταν να προτιμήσετε μια άλλη στάση για αρχή.ολα αυτά σε περίπτωση που ή κοπέλα σου ψήνεται φυσικά.και σε καμία περίπτωση μην της δείξεις ότι το θες πιο πολύ από ότι θέλεις την ίδια. Τονίζω πως απλά δίνω συμβουλές κ όχι manual how to do it.α ν φοβάται και δεν γουσταρει πρέπει να το δεχτεις.
Γιατι , έχεις σκοπο να με παρεις κ ρωτας ;Όσο για τον πόνο, είναι σχετικος.. Σαν την ατακα με το αγγουρι. Τεσπα. Το σεξ γινετε μετα απο τη συναινεση δύο (συνήθως) ανθρώπων. Αν δεν το θελει πολυ απλα δε θα το κανετε.

Ξαφνική κακοκαιρία

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon