ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.1.2017 | 02:05

Ζωή.

Η ζωή μου πλέον δεν έχει νόημα. Η οικογένεια μου είναι κατεστραμμένη, είμαι μόνη μου, σε μια σχολή που δεν μου αρέσει. Ξεκίνησα για ιατρική, για να ασχοληθώ με ψυχιατρική όμως στην πορεία στράβωσε. Πέρασα σε μια άλλη σχολη, δύσκολη πολύ, που δεν με αντιπροσωπεύει καθόλου. Έδωσα 10% δεν πέρασα εκει που ήθελα πάλι. Δουλειά δεν μπορώ να βρω για να τα βγάλω πέρα, οι φίλες μου φεύγουν στο εξωτερικό να κάνουν την ζωή τους. Και εγώ τωρα τι; Τι θα κανω εγω; Αφού ψυχίατρος δεν μπόρεσα να γίνω θα πάω να κλειστώ στο δαφνί να είμαι κοντά στο θέμα.
1
 
 
 
 
σχόλια
Μην απογοητευεσαι. Βρίσκεσαι σε σύγχυση και δεν ξέρεις πως να αντιδράσεις. Οι δυσκολίες είναι για να τις ξεπερνάμε και για να δίνουν μεγαλύτερο νόημα στις χαρές. Μάθε μέσα από αυτές να στέκεσαι μόνη σου στα πόδια σου και να δίνεις στην ζωή σου μια άλλη τροπή. Μην αφήνεις τον χρόνο να περνάει όντας θυμωμένη και προπάντων σκέψου λογικά!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon