ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.1.2017 | 01:13

Γεμίσαμε ανούσιους ανθρώπους.

Βαρέθηκα να βλέπω στον δρόμο ανθρώπους με σκυμμένο κεφάλι, προσκολλημένους στο κινητό. Βαρέθηκα να μην μπορώ να κάνω μια εποικοδομητική συζήτηση με κάποιον. Μπορώ να πω οτι είμαι πιο ώριμη σε σχέση με άλλα παιδιά στην ηλικία μου και ψάχνω κάποιον με τα ίδια ερεθίσματα όπως και εγώ. Κανένας δεν διαβάζει βιβλία, ούτε κάνει ποιοτικές συζητήσεις όπως θέλω. Τους βλέπω ολους σαν μια μαζα προβάτων, και ίσως έτσι είναι. Δεν ξέρω για μεγαλύτερες ηλικίες, αλλά στην δικιά μου αυτό επικρατεί. Μα καλά δεν υπάρχει κανένας με ενδιαφέρον; λυπάμαι..
2
 
 
 
 
σχόλια
Τα ίδια λέμε κι εμεις για εσάς.Η διαφορά είναι ότι εμεις για να βρούμε μια πιο ώριμη,πρέπει να ψάξουμε σε άλλη χώρα.Γιατί εδώ εαν δεν είσαι κι εσύ στη μάζα των κινητών και του facebook,δεν σε θεωρούν φυσιολογικό.
(Σχολίασα και χθες αλλά αποφάσισα ότι είχα παραπάνω να πω.):-ΡΠέφτεις στο τριπάκι της γενίκευσης και τους κοιτάζεις αφ'υψηλού... Οι άνθρωποι δεν είναι ανούσιοι απλώς επειδή περπατούν με ένα κινητό στο χέρι ή δε διαβάζουν ποίηση/λογοτεχνία ή δεν έχουν τα ίδια "ερεθίσματα"(;) με εσένα. Ειδικά οι άνθρωποι με διαφορετικά ενδιαφέροντα έχουν πράγματα να μας διδάξουν - το ζήτημα είναι να ενδιαφερόμαστε κι εμείς για συναναστροφή μαζί τους. Αναλογίσου εάν το να κρίνεις τους άλλους χωρίς να τους γνωρίζεις, είναι πιο ανούσιο κι επιφανειακό... Όλα αυτά είναι και θέμα γούστου, στην τελική. Η ενασχόληση και εντρύφηση σε οτιδήποτε είναι κάτι το εθελούσιο, και η επιλογή του ενός αντικειμένου αντί του άλλου δε σε κάνει εξ'ορισμού πιο ενδιαφέροντα ή εξυπνότερο άνθρωπο. Καλά τα βιβλία, καλά και τα κινητά. Αν θες την άποψή μου, σημασία έχει, σε ό,τι κι αν "χωθείς", να μη χάσεις την επαφή με την πραγματικότητα και τους άλλους ανθρώπους -με αυτούς έχεις ανάγκη να επικοινωνήσεις.
Scroll to top icon