ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.2.2017 | 22:15

προβληματα στο σχολειο

Γεια σας,ειμαι 17 χρονων κ παω δευτερα λυκειου...το θεμα ειναι οτ ιεχω δυο συμμαθητες που εχουν θεμα μαζι μ...δεν ξερω πως ξεκινησαν τα πραγματα εγω δεν πειραξα ποτε κανεναν,ομως απο περσι κ οι δυο αρχισαν να συμπεριφερονται πολυ ασχημα απενατι μ...το θεμα εφτασε στο λυκειαρχη οπου τα πραγματα ειχαν λιγο ηρεμισε τουλαχιστον οταν ημουν μπροστα εγω(γιατι σε ολους μ τους συμμαθητες βαζουν λογια για μενα)...τελος παντων φετος μεχρι τρ δεν ειχα αντιμετωπιση καπιο "θεμα" ναι μεν εβλεπα τα γνωστα κοιταγματα ερχοντουσταν κοντα μ αλλα μεχρι εκει...πριν ενα μηνα ειχα ενα ατυχημα εσπασα το ποδι μ και 10 μερες δεν πηγαινα σχολειο...οταν θα πηγαινα ημουν σιγουρη πως ολο κ κατι θα γινοταν...σημερα την δευτερη ωρα η φιλη μ πηγε στην ταξη να αφισει την τσαντα κ εγω την περιμενα απ'εξω οταν ηρθε μ ειπε πως ο ενας μ ειπε αναπηρη εγω θυμωσα πλ αλλα δεν ειχα το θαρρος να παω να του τιποτα απλα κοιταγα κ τους δυο ασταματητα...μετα απο δυο ωρες ηρθαν στο μπροστινο θρανιο απο εμενα κ με κοιταγαν...τους κοιταγα κ γω χωρις ομως να πω κατι...ο ενας απο τους δυο αρχισε να μ μιλαει κ μπηκε κ ο αλλος στο παιχνιδι μτ...με κοροϊδευαν κ μ εσπρωχαν το θρανιο μτ την επομενη ωρα παλι μιλαγαν για μενα...και γενικα ολο αυτο γινεται συνεχεια...τι να κανω???
3
 
 
 
 
σχόλια
Το bullying πλέον διώκεται, έπρεπε να πεθάνει κάποιος βέβαια γι αυτό.Την επόμενη που θα σε ξανακοροϊδέψουν πες πως θα κάνεις μηνυση για bullying με μάρτυρες όλους τους καθηγητές (οι καθηγητές δεν θα ρισκάρουν να μείνουν αμέτοχοι) και ότι θα τιμωρηθούν και οι γονείς τους.
Να τους απαντησεις καταλληλως μην κρατιεσαι καθολου, οταν καταλαβαινεις οτι σε δουλευουν ή σε προκαλουν. Αργοτερα θα καταλαβεις οτι αγνοωντας τους θα σταματησει το ολο θεμα.Να θυμασαι σε οποιον ΕΣΥ γυρνας την πλατη σου να μην σε νοιαζει τι λεει πισω απο αυτη. Ο κοσμος ειναι μικροπρεπης και κακος πλην ελαχιστων εξαιρεσεων.
Scroll to top icon