ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.2.2017 | 00:26

Ανεργιαααα

Ειμαι ενα βημα πριν σαλταρω . Θελω δουλεια Τ Ω Ρ Α!! Τα χω παρει. Μου ρχεται οποια επιχειρηση δεν απανταει στο mail μου να παιρνω τηλ και να τους παιρνει ο διαολος . Λυπαμαι που μολις τελειωσα τη σχολη μου και δεν εχω 5ετη προυπηρεσια και 2 μεταπτυχιακα . Αλλα ετσι οπως παει η μονη συνισταμενη που θα αλλαζει θα ειναι τα χρονια που θα περνουν αποταν τελειωσα τη σχολη. Ατιμο πραγμα η ανεργια. Δε μας βλεπω καθολου καλα . Και δε γουσταρω ουτε να με χαρτζιλικωνουν οι δικοι μου ουτε να ξναδουλεψω σερβις . Θελω να σταθω στα ποδια μου και να δουλεψω κανονικα πανω σε αυτο που σπουδασα η σε κατι παρεμφερες. Θελω να κανω καριέρα . Απο μικρή αυτο ήθελα. Μπορεί και να μη τα καταφερνα αλλα δε περιμενα ποτε να μη μου δινεται η δυνατοτητα ουτε καν να προσπαθησω.
2
 
 
 
 
σχόλια
Εκτός από την προϋπηρεσία, πολύ μεγάλη σημασία έχουν και οι ''γνωστοί'' όπως πάντα. Μην απογοητεύεσαι, και μη θεωρήσεις υποτιμητικό να κάνεις για αρχή κάτι ''υποδεέστερο'' αυτού που νομίζεις ότι αξίζεις βάσει σπουδών.
Scroll to top icon