ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.2.2017 | 08:35

νιωθω απαισια

Τι θα κανατε στη θεση μου αν η μητερα σας ηταν χωρις δοντια, μονο με σκισμενα ρουχα και καλτσες, μαλλι με βγαλμενη ριζα συν γκριζαρισμα, ψωριαση, μπανιο ανα μηνα και αν , καπνιστρια, παχυσαρκη ; Ειναι αυτο προτυπο να δωσει αυτοπεποιθηση σε μια νεα κοπελα; Να της το λες και να λεει δεν εχω τιποτα και ο μπαμπας να λεει μια χαρα ειναι η μαμα; Εχει καταστρεψει τη ζωη μου αυτη η κατασταση. Θα εδινα τα παντα να φυγω απο το σπιτι μου και ας μην εχω λεφτα.
4
 
 
 
 
σχόλια
Είναι οικονομικό το θέμα;Αν δεν είναι τόσο τα χρήματα,πάρε βαφή,βάψε το μαλλί της οποτε αναγκαστικά θα μπει στο μπανιο...Πετά ότι χαλασμένο ρούχο έχει,δε θα τα ξαναβρεί να τα βάλει...Αν δει τον εαυτό της καλύτερα και ότι νοιάζεται καποιος γι αυτήν μπορει να διορθωθεί και η παχυσαρκία!!
Δεν μας λες τι ηλικία έχεις, μάλλον πιτσιρίκι, αλλά βλέπω ότι τους βάζεις και τους δύο απέναντι σου και "χτυπάς"... Θα συμφωνήσω με το Μπουμπούκι. Για κάποιο λόγο και οι δύο γονείς σου, βάζουν κάτω από το "χαλί" την πρωταρχική αιτία που έχει οδηγήσει τη μητέρα σου να αφεθεί σε αυτή την κατάσταση. Νομίζω ότι όντως θα πρέπει να συζητήσεις σοβαρά για αρχή με τον μπαμπά σου ποιο είναι το πρόβλημα και που μπορείς να βοηθήσεις εσύ. Γνώμη μου είναι, να μην προβάλλεις σαν επιχείρημα ότι δεν είναι σωστό πρότυπο για σένα. Άσε που δεν στέκει με την καμμία, εκτός αν είσαι κάργα εγωκεντρική (που δε νομίζω)... Δώσε μια ευκαιρία σε όλους σας να επικοινωνήσετε.Καλή δύναμη!
Η μαμά σου προφανώς για να έχει εγκαταλειψει τον εαυτό της σε τέτοιο βαθμό έχει κατάθλιψη και χρειάζεται τη βοήθεια ενός ειδικού.Προσπάθησε να την πλησιάσεις και να αφουγκραστείς τα προβλήματα της χωρίς να κρίνεις.Ίσως τοτε βρεις την άκρη σε πολλά...
Scroll to top icon