ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.2.2017 | 23:40

πρώτος οργασμός

Έγινε εχθές σπίτι μου.. Με το αγόρι μου είμαστε χρόνια μαζί αλλά ποτέ δεν είχα έρθει σε οργασμό κατά την διάρκεια της πράξης.. μόνο όταν ερεθιζόμουν μόνη μου τελείωνα!!..είμαι 20 χρονών και έχω πάει μόνο με τον συγκεκριμένο, είχα πάντα άγχος ότι δεν θα καταλάβω τίποτα ώσπου είπα τέλος θα προσπαθήσω να αφεθώ, θα του ζητήσου να δοκιμάσουμε διάφορα πράγματα και δεν θα ντρέπομαι να του λέω τι μου αρέσει γιατι και αυτός που να καταλάβει τί λέει το δικό μου το μυαλό??? ε τέλος πάντων πήγαμε έξω ήπιαμε καφε, φαγαμε γυρίσαμε σπίτι και κάναμε σέξ... συγκλονιστική εμπειρία, έμαθα ότι τώρα αρχιζω να γνωρίζω το σώμα μου.. ναι μετά απο 20 χρόνια.. και εσείς αρκεί να αφεθείτε και να χαλαρώσετε και θα νιώσετε εκπλήρωση!! ενα πράγμα έμαθα: όσο το κυνηγάς τόσο απομακρύνεται!!!
1
 
 
 
 
σχόλια
Ενταξει, δεν λεω.. συμφωνώ με αυτα που λες... αλλα ετσι οπως διατυπώνεις την ηλικία σου βρε κοριτσι μου ("ναι μετα απο 20 χρονια)!!! .... Λες και εισαι αντί για 20.... 50 χρόνων! Σε μια χαρα ιδανική ηλικία εισαι για να εξερευνάς το σωμα σου.. εδω αλλες έμπειρες 40αρες ακομα ανακαλύπτουν νέα πραγματα.. Οπως και να χει σού ευχομαι να απολαμβάνεις ΚΑΘΕ οργασμο!!! Και καλή πορεία στην εξερεύνηση!! ;)
Scroll to top icon